Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ágicaaa naplója


szöcsikém [108023 AL], gazdája Ágicaaa
Itt a Karácsony

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108023
Itt a Karácsony

Sziasztoook! :D

Lassan itt a Karácsony!! MIndenkinek Kellemes Ünnepeket, és B.U.É.K. !!!
Tudjátok a 8.adikosoknak most van felvételi időszak. és sajnos ebbe én most beletartozom. mindent elkövetek, hogy görbüljön a jegyem. eddig sikerült. remélem így lesz minimum februárig. Ahova megyek suliba rajz is kell, és edig ugy látszik rajzbol iskell felvételiznem. :S remélem nem baszom el.
Az oszzálykarácsony nagyon szép volt. és sajna a sulimban az utsó. mert ballagunk, ha meg nem bukunk. Komoly volt az ajándékosztás, mert az egyik fiu osztálytársam kapott egy kis távirányitos autot, és azon vittük a feladotola címzettenek az osztályban az ajándékokat. körbeültük az osztályt középen volt a kaja. jó volt. és most jönek az itthoni ünnepek sok sütögetés stb.. de sok zserbó lesz. De nem tom még hol töltöm a szilvesztert, de remélem jo helyen. ahol jol is érzem magam. nemt om a haverokkal kéne menni. tavaly a szlőkkel voltam. most enm akarok. az enm annyira jo. felnőttek közöt... haverok.. :D De semmi ivás. semmi különös. csak érezd jol magad. :D :P
MOst csak anyi kéne : fehér karácsony. mert az szép, családi, és nyugodt. jah de jo lenne... sok kaja család hó, fenyő gyertyák. na meg egy pasi kéne. na hát azt eg ykét nap alatt nem szerzek, mert az nem megy csak zgy. de sebaj. majd jön vki:D de remélem semmi nem ronntja el a karácsonyt. mondjuk egy meteor vagy valami ijesmi. terrortámadás. vagy egy kiadós eső... az lenne nagyon rossz. a szép pelyhü hó mind elolvad. na meg egy kis tüzijáték is jo lenne.:D és remélem senkinnem fog veszekedni senkivel.
nah most ennyi midenkinek pussza: Ágicaaaaaaa



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat