Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ágicaaa naplója


szöcsikém [108023 AL], gazdája Ágicaaa
8. éve eleje.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108023
8. éve eleje.

Sziasztoook!!

Huh naghoyn jol indult a nyolcadik év eleje. a tanulás is jol megy ráadásul le is maradtam mert beteg voltam asszem a második héten rögtön, hát mondom fasza, mert lemaradok, és mivel ismerem magam soha nem fogom az összeset bepótolni... nem vagyok rolla híres... :)
Nah mindegy az a lényeg csak egy kicsi maradt már amit be kell potolnom , de az marad is ott ahol van.. nah erről ennyit.
Jajh aztán metnünk Bernecebarátiba egy hétig!!! a 8 adikosok meg egy pár kicsivel!! nagyon jo volt!!!! egy hétig... És ott sokminen eldőlt.. a 8.-ás fiukkal eddig nem voltunk ilyen joba.. utáltuk őket..de mivel most megismertük őket sokkal jobb fejek mint vootak velünk!!annyira jpo volt a tábor.. csaka kaja.. kész diéta-....
erről nem nyilatkozom... aza alényeg mintenki csak fogyott... nah persze a hülye polibé . a rohadt kullancsok,, miért nem pusztulnak ki?? minek ők a földre??? mit jelentenek?? nem is eszi meg őket senki.. akkor minek vannak??? jah és hogy szaporodnak??? csak ijeszgetik az embereket.. főleg engem is... vleee és a hülye polibé meg a kullancs irto sprék... nah meg az a sok szúnyog az agyamba csíptek és elvitték az eszemet... enm tudtam az erdőbe másra figyelni csak azokra a köcsög szúnyogokra.. :P csak rajtuk járt az eszem, mikor rajzoltam az erdőt... igaz nem sokan csíptek meg , de egy vadkan szúnyog ugy belém harapott, kiessett a ceruza a kezemből,,... na meg a hangjuk.. az a zugás.. tudjátok mijen idegesítő mikor az erdő zaja mellett a füledbe ordibál egy paraszt szunyog "kérek vért" címszóval... :S elegem van belőlük kiirtanám a sunyogokat, de akkor nem lennének békák.. szoval aszunyogok maradnak.. de a kullncsokkal EL!
a táborban majdnem mindenki sirt.. mindenkin ott jött ki az a düh amit iskolába nem tudott kimutatni.. :P nah meg volt egy kis jokedv is!! a cigi nem sokat segített de az is volt.... az egy hosszukás bigyo, és a gyerekek azon versenyeznek ki tudja hamarabb lerövidíteni... engem bernecében az akis csordogáló patak hatott meg.. annyira nyugtato, de akkor is tele van szeméttel!! mijen má??
szép patak és anélkül bernece tábor, nem is lenne bernece tábor. voltak tök jo progik, és érdekessek. nekem teccettek... a fiuk tök jofejek voltak nagyon... aranyosak voltak ott. .. nah meg engem elneveztek KÉZINEK. Ez onnan ered, mikor az Attilával és a Fandival beszélgettünk , valahogy szóba jött a takarodo utáni beszélgetés, amit én ugy fejeztem be, hogy na meg persze a lányokon kézimunkázom is.. erre az attiula mindenkinek elhiresztelte hogy én kézizem.. és ez rám ragadt.. remélem nem marad meg sokáig.. :P de találo név.. nah pénteken miko már az akadályversenyen voltunk megtapasztalták a fiuk hogy kézimunkázom.. erről annyit kell tudni háton csinálom... :P maszírozom a hátakat.:) mindenki férreértte! :D de azt mondták jol masszírozom . mennyek el masszőrnek,,. nah mondom tele leszek inhüvely gyulladásokkal, vagy hogy mondják.. be fog szarni az ujjam.. nah ennyit erről... nagyon jol kezdődött ez azév. szeretnén ha ilyen lenne mindig is. egész nyolcadik végéig, mert után a ki tudja mikor látjuk egy mást mégegyszer...
SZIASZTOK
PUszI mindenkinek, Ágicától



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat