Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ágicaaa naplója


szöcsikém [108023 AL], gazdája Ágicaaa
Újra itt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/108023
Újra itt

Sziasztoook!!!

Hosszu ideje nem voltam, de annál hosszabb ideje nem írtam!!! Karáccsony... Hol van már? Na midnegy... :D Hogy vagytok? MIndjárt itt a suli vége, 8 adikosok megkönnyebbülhetnek a nyár erejéig!!! Az én iskolámban a 8 adikosok még nem könnyebülhetnek meg ,mert most lesznek vizsgák. nem nagy ördöngőség, de nem kevés tanulni való. Na de legaláb okosabb leszek. :D Remélem mindenki jol fog mulatni nyáron, ballagás után, és re mélem hogy sokáig fogjuk tartani a kapcsolatot. Már csak ez a két hónap durván és suli mentesek vagyunk!!!
Egy kicsit más téma.. Ma olyan szerencsétlen voltam.... vizzel öntöttem le magam és minden második kiálló bútordarabba bevertem a könyököm, és még a suliban történt hasonló dolgok....
:D Néha cikis vok!!! DE még a szerencsétlenségem ellenére itt vagyok!!! Lesz nyári tábor (3 napos) és kiváncsi vagyok mijen lesz!!! Utolsó együtt töltött 3 egész nap!! biztos kijövünk majd egymással a fiuk lányok. remélem nem rendeznek hamar takarodót. ;) Elleszünk ott a 9 láyn egy szobában, még ha kell este sem fogunk unatkozni. ;) DE ne gondoljon senki rosszra. csak egy ártatlan beszélgetés, ami a témákban korlátlan szélességű. :) Jól fogjuk éűrezni magunkat. Perzse a vonat és a busz nem igazán lesz kellemes élmény. Valaki biztos rosszul lesz, csak ne rókázzon.. Az új iskola biztos befogad engem egy ijen hülyét... :D Remélem nem fognak kiközösíteni, mert állandóan bolond vagyok... :) na mindegy majd csak lesz valami jo is benne. DE vajon mijenek lesznek a tesi órák? mindenki azt fogja nézni, hogy te mit tudsz hogy nézel ki, na és a csipkés bugyimat!!!!! a micimackós zoknimat!!! De ne sunnyogva nézzék, ha kell én megmutatom neki az orra alá dugom!!!! :D De csak a zoknit. csak ne ájuljon el szegénykém. Jajj de hüyle vagyok le ne higgyétek hogy ilyeneket hordok... :D Jön az este és a hülyeség egyaránt... ja , ha valakinek kedve volt ezt a sok hülyeséget elolvasni ideáig, lécci szavazzatok az alomraa, olyan népszerűtlen vagyok, és ez nekekm olyan rossz érzés, hogy senki nem ismer!!! :D Leveleket is írjatok, csak ne sokat, mert én egy igen lusta ember vagyok. na de azért visszaírok ha tudok.
Puszilok mindenkit
Jó itt újra a teveclubbon

Ágicaaa



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat