Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

~Vööö~ naplója


Egypupú Moncsi [125955 AL], gazdája ~Vööö~
2005. október 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125955
2005. október 3.

2005.október 3.:

Tök szupppi, ma feleltem föciből, Afrika éghajlatából, és 5-öst kaptam húúú olyan sokat tanultam rá :@ Úgy örülök, ez az első jegyem föciből, és hát azért jól akarom kezdeni… meg azért jól is szeretném folyatatni… tökre teccik a földrajz! Mondjuk, ha belegondolok, ez a kedvenc tantárgyam (a tanárt leszámítva… Hi-hi, de azért egy csomót szoktunk rajta röhögni, folyton
nyitva van a szája, és látszik, h a nyelvét forgatja a szájában :D.
De kül.tök rendes és vicces :)

2005.október 4.
Helloka!
Ma kikaptuk a matek dogát… még egy hármas… jajjj, nem baj, év végén úgy is négyes leszek, jahhjjj, de hogyan, ha nem értek belőle semmit…?????
Ez így olyan szar… nah jó.már mindegy… mostantól majd megpróbálok jobban koncentrálni… de hát hogyan, ha csak azzal tudok foglalkozni, h most mi van a táblán????? Annyit kell írni matekórán…. hogy csak, na! És a tanár maximális sebességgel ír, és még követni sem lehet… szóval csak írok, írok, és arra meg már nem tudok koncentrálni, h akkor ez most mi is? Meg h milyen feladat ez?
A Grétát ma nem téptem meg… depis leszek, ha három napig nem tépem meg! Így még a hétvégét ki is bírom pont, de a hétfőkön nem úszhatja meg…:))
Niki




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat