Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

~Vööö~ naplója


Egypupú Moncsi [125955 AL], gazdája ~Vööö~
2009-10-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125955
2009-10-17

Jajj itt az ősz. :( Nem baj, igazából már vártam kicsit a hideget. Csak tök lehangolt ez a hét, minden olyan szürke és borús. :S Már csak 4 tanítási nap van vissza az őszi szünetig, ami most kivételesen egészen hosszú lesz ;D Dájóó. :D Már várom, lehet felmegyünk Pöstre meg kicsit Halloweenozunk, meg aztán jön az Anabana, vele is talizok yeah. Aztán a november remélem gyorsan elmegy, mert az az a hónap, amit nem szeretek. Olyankor már minden fa csupasz, hideg van és köd meg eső, de még hó sincs, szóval elég lehangoló az időjárás..Egyetlen jó dolgot várok novemberben, a fotókiállításunkat :):) Ja, meg az OKTV-t, de arra inkább csak kíváncsi vagyok. Aztán a december már jó szokott lenni, karácsony-feeling, igaz újabban már minimum augusztusban elkezdik szajkózni hogy háháá mindjárt itt a karácsony..:S xD
még annyit akarok írni, hogy wáá, nem igaz. Nem hiszem el, hogy már október van wazeee :O:D:( még tisztán itt él az emlékképeim között a tavaly Szilveszter, aztán a T.K. márciusban, meg a tavasz, az érettségi, az évzáró, a nyáár, Párizs, Pári [! :D], az évnyitó is most volt, áá ilyen nincs. :@ :D Ezt sosem fogom tudni megszokni és egyre csak gyorsabb lesz. Én meg tök le vagyok maradva.

Tegnap volt hangverseny suliban, tök jó volt, kivételesen, jazz-es + blues ;) Gondoltam, hogy egyszer ki fog jönni rajtam, hogy hiányzik a zongora, és már így kb. nyár óta tényleg. De nem bánom, hogy kiléptem zenesuliból, mert őszintén szólva nagyon nem szerettem a szolfézst, a hangversenyeket, a kurzus mondjuk jó volt ;)
Inkább csak úgy magamnak zongoráznék.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat