Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

~Vööö~ naplója


Egypupú Moncsi [125955 AL], gazdája ~Vööö~
2008-11-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125955
2008-11-16

Na gondútam írok valamit. :D
Jó kedvem van, habár ismét egy förtelmes hét elé nézek szal egy csomót kéne még most tanulnom, de már 1 órája írom az irda házit, amit az Ember tragédiájából kell, jellemezni a 3 főhőst minden egyes színben idézetekkel együtt és még csak az 1/3-ánál tartok, úgyhogy faszaaa...asszem ma sem sikerül lefeküdnöm korán de nembánom, most amúgyis hiperaktívnak érzem magamat. Aztán holnap reggel megint úgy fogok kinézni, mint...mint nemistudom micsoda, de nem jól. :D
Am. reménykedem, hogy holnap láztól izzó testtel fogok ébredni (xD), és akkor fel sem kell kelnem. Amúgy is kicsit rosszul vagyok, fáj a torkom, meg folyik az orrom.

Ma olyan volt a lemenő nap, mint azokban az afrikai szavannás filmekben - naaagy, és piroooos. De tényleg, tök szép volt.

Hihi, tegnap néztem Megasztárt, aztán azt figyeltem, hogy a Viktor hogyan nézett a Magdira...lesz itt valami, lesz itt. :D Höhö. Lehet, hogy csak az én TV-m torzított vagy vaksi vagyok. De azért én szurkolok nekik. :D De tényleg, végig vigyorgott. Ohh, dááéédiii volt.

Most egy csmót tudnék írni erről meg arról és amazról is, de valahogy nem jut eszembe semmi. :D

A nyárról gondolkoztam, arról, hogy majd lesz egy jó kis munkahelyem és minimum 1 hónapig fogok ott dolgozni és gazdaaag leszeeek...(legalábbis az azt követő 1 órában, mikoris elverem az összes pénzemet.:D nem ám.) Meg hogy elvégzek egy agykontrolltanfolyamot. Bár ezt még meg kell gondolnom. Aki elvégzett már valaha ilyen tanfolyamot, annak örülnék, ha írna róla pár sort hogy milyen volt és megérte-e!?

Na eldzsalok (a piákért...xD)
Mert aztán jő' a Michael Myers és subidubidúú.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat