Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

~Vööö~ naplója


Egypupú Moncsi [125955 AL], gazdája ~Vööö~
2010-12-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125955
2010-12-06

úristen utoljára még augusztusban írtam..
pff hát teljesen más lett minden.. nem tudom.. egyik nap így érzem.. hogy minden más.. mintha nem is én lettem volna az, aki szeptemberben voltam.. sokszor minden olyan bonyolult, sötét. másik nap meg rájövök hogy mindent túlbonyolítok.. csak nem szabad semmibe sem túlságosan belegondolni.. mert az terheli az agyat :DDD és még a végén megzizzen az ember.
az idő tehet mindenről. amint beborul, mindent máshogy látok.. csak túl kell ezen lendülni valahogy.


most HS7-et hallgatok, úristen, 1 hónapja volt koncert és annyira jó volt mert előtte 1 hétig csak HS7-et hallgattam, meg még utána is azon a héten, és azóta semmi.. és most újrahallgatom ezeket a számokat, és jaj. visszajön az az életérzés ami akkor lengett körül.. : )
Wallfloweeeer, Dunabeat <33
"a nap kisüt a ház felett, és átfesti a színeket, én elhiszem, hogy nem hiszed, de menni kell tovább" igen asszem ezt a dalt mostanában többször kéne hallgatnom, talán hatással lenne rám : D



And you ask me what I want this year, and I try to make this kind and clear, just a chance that maybe we'll find better days...Cuz I don't need boxes wrapped in strings, and desire and love and empty things. Just a chance that maybe we'll find better days.
annyira elég lenne



JAJ néha annyira pofonvágnám magam, oké már fejlődtem tanulás-ügyileg a régi énemhez képest, de annyira elveszett az a szeptemberi tanulni akarás : ( úgy visszahoznám valahogy




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat