Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

~Vööö~ naplója


Egypupú Moncsi [125955 AL], gazdája ~Vööö~
2008-11-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125955
2008-11-02

Jézusom. :D Visszaolvastam ezeket a régi bejegyzéseket, és annyit röhögtem. :D Olyan gáz voltam..haha. :D Olyan fura, 3 éve volt, és néhányra még teljesen tisztán emlékszem. Pl. a december 14-ei USA-tanulásra...ott voltam a nagynénikémnél, és egész délután meg este a föcit tanultam. Durva volt. Most már örülnék a 4-esnek. Más lett a tanárunk, és tavaly is épphogy megkaptam a 4-est. Idén még nincs jegyünk, úgyhogy talán tehetek az ügy érdekében még valamit.

Nosnosnos...nem is tudom mit írjak ennyi idő után, ilyenkor mindig egy csomó dolog beugrik, hogy mennyit változtam, meg mennyit változott a világ a 3 év alatt...=) Jaj, meg ez a K.-s ügy...de fura. 2-3 éve még mennyi "ellenségem" volt az osztályból, azaz egy csomóan ellenségeskedtek mindenkivel, mostanra meg ez már teljesen megváltozott, szinte mindenki jóban van mindenkivel. Akkor minden kis apróságért kibeszéltük a másikat meg kinevettük meg ezmegamaz most meg ezekkel a dolgokkal már nem is foglalkozunk. Az osztály "menő csajait" is csak azért utáltuk, mert irigyek voltunk. Tök felesleges volt. Húú, úgy megváltozott az osztály...:O
Brrr november van. Már 3 éve is azt mondtam, hogy "milyen gyorsan megy az idő"..hát még most! Le vagyok maradva, tisztán emlékszem a 2007 Szilveszterre, aztán a tavaszra, a vizsgákra, a vakációóóra, minden fontos monumentumra, az idei első iskolanapra, és lám már 2 hónap eltelt a suliból, pedig mintha tényleg csak ma lett volna az évnyitó. Vagy a tavasz, amit annyira vártam. Amikor 1 hét szünet után rájöttem, hogy miért volt olyan fura az a fa az elágazásnál - mert zöld.

Amúgy, lassan 3 éve még mindig írom a sorokat :D De néha-néha már mániákusan, és nem tudok úgy lefeküdni, hogy ne írjam le, hogy mi fontos történt aznap. :-/ xD

Holnap suli. 11 nap szünet után. Jó volt az őszi szünet, elviselném még egy darabig...:) Hmm nincs kedvem suliba menni, persze minden csak hozzáállás kérdése...Délután talizom az Annával, mert itt van Tamásiban. (a fr.csaj.) Kivi vok rá, nyáron is taliztunk.
Na, páá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat