Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

~Vööö~ naplója


Egypupú Moncsi [125955 AL], gazdája ~Vööö~
2009-08-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125955
2009-08-18

Hű, utolsó bejegyzésemet német szóbeli előtt írtam. Akkor hogy féltem tőle...most már így visszagondolva nem is volt olyan vészes.. : )
max.pontot értem el!! höh höhöhö

NYÁR van, nyáár, röpkelepkeszállvirágra, zümmögszázbogáár. Azaz még két-másfél hétig. :(
Ez a nyár eddig eseménydúsabban telt, mint a tavalyi meg tavalyelőtti..:) nemtom, mindennapra van valami dolgom.
Sokat srandoltam, ott vattacukrot tömtem magamba, és egy adonisz után koslattam (xD), szüreteltem is, túléltem egy nagy vihart, elégettem pár filmtekercset, rákvörösre égtem, retro társasjátékkal játszottam, moziban táncoltam, moziban sikongattam (:D), bicajtanár lettem, a messzi távolban lévő Tirexszel izgultam, találkoztam Annával itthon és Párizsban is (:D), tűzifa mögött a fűben fetrengve telefonáltam bujdosva a gonosz emberek elől:D, karkötőket alkottam, gitározni tanultam, átgörkoriztam a szomszéd városba[íí fárasztó volt..], a híd alatt énekeltem és Quimby koncertre hangoltam (xD), vagy 300 sms-t elküldözgettem (:$), könyvklubot alapítottam:D, hajatráztam a vaksötétben:D, palacsintatortát csináltam, 5 kmeket futottamxD, angolt olvastam^^, hullócsillagok után vadásztam [sikerrel:D], ovistársakkal találkoztam, szakadékról majdnem dobtam egy hátast, kikatapultáltak:D:D Ha meg itthon vagyok, akkor próbálok kultúrálódni, úgyhogy sokat olvastam/olvasok.
még majdnem 2 hét van vissza, amit még jóól ki akarok használni. És idén nem fogom megfogadni, hogy javítok jövő évben. Nem, nem fogadom meg, mert eddig ahányszor megfogadtam, sosem sikerült betartanom. :D :( de most jöttem rá, hogy egy csomó változás lesz a jövő évben - 0.osok leszünk azaz soksoksok német angol és info óránk lesz, aztán az irodalom fakt, a fotó-videó szakkör, meg a sulit is felépít[ették]ik..
azért kíváncsi vagyok :)







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat