Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

manczi naplója


nymph_solitude [140825 AL], gazdája manczi
Wiktojj(L)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/140825
Wiktojj(L)

Szemed oly szép barna mint az őszi szélben kergetőző levelek bizonytalan olajfestménye.Mint mikor a bizonytalan kavalkádra tekintve, csupán a felszíni tökélyt pillantjuk meg, a gyönyörű barna szemet, de ha a mélyére nézünk szemünk elé tárulnak az apró részletek gyönyörűsége, az egymásba kapaszkodó sárga és zöld levelek, a lélek rezdülésének kortalan levelei melyek kecses táncot járnak a koradélutáni szél minden apró rebbenésével, kavargó szellőjével, a színtiszta égbolt alatt.
*
Ahogy beletekintek, megragad, s magába ránt szemed. Elsüllyedek szemed színbarna mocsarában, ahogy levegőért kapkodok, s egyre mélyebbre rántasz. Görcs rohan végig testemen, s elmémen, ahogy az őrület enyhet hozó hullámai csapnak végig rajtam, s már csak a téboly csillan utolsót tekintetemen, amint eltemetsz örökre
*
Bőröd mint a hófehér, fodrozatlan felszínű tej, mely mintha önnön belső tökéletességéből árasztaná a szépséget, egyszerű hibátlanságával.Gyönyörű szád mint a keserédes, érett megy, melynek íze örök függőséggel mérgezi az, azt ízlelő halandót, belekostólva, valami tán istenek által alkotott tökélybe. Bódítva a halandókat, egy tökéletesebb, jobb világ felé.

by: Wiktojj
:*))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat