Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

manczi naplója


nymph_solitude [140825 AL], gazdája manczi
új, jawított kiadású Manczi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/140825
új, jawított kiadású Manczi

In Omnia Paratus
Bármire Képes Vagyok.

nosszówal.
mai napom eddig azzal telt,h wégigolwastam a naplobejegyzéseimet.
hát.. őszintén? szétröhögtem az agyamat:D
wégigköwettem az életemet 12 éwes koromtól éshát megkell mondjam, nemwolt wmi kellemes. sok csalódás-önmagamban és másokban- sok "szenwedés" ami akkormég a legnagyobb wilágfájdalmam wolt, mert azt hittem ezeknél nemlehet rosszabb, és sok önsajnáltatás. szánalmas.
így, 16 éwes fejjel wisszagondolwa egy nagyon naíw kis picsa woltam. nem mintha nemlennék az még mind a mai napig, de azért mégse kürtölöm wilággá. esetleg csak a blogomban, amit kb ketten olwasnak jó esetbe XD ők ketten meg ismernek eléggé:) (kössz jáwor, brigi)
nahjam. brigi. egyik főszereplője a bejegyzéseimnek. még mind a mai napig a legjobb barátnőm és ennek kurwára örülök. az utóbbi időben wolt egy kisebb mosolyszünetünk (2 talán 3 hónap:S) ami.. hát nemwolt wmi kellemes. dehát ugyebár, a lelkitársak nem élhetnek nagyon egymás nélkül. és igen, már másfél éwe(ha jól számoltam) wan TITA & MANCZI FOREVER FRIENDS-ES PÓLÓNK XD
ezidő alatt megtanultam rendesen naplów/blogot írni. magyarul nem a "megakarokhalni" wagy a "bazdmeg" ismétlődik kétpercenként^^
szerelmek jöttek-mentek, legtöbbször inkább én mentem. beniwel a kapcsolatunk odáig fajult,h még nagyon köszönni se köszönünk egymásnak. nemis nagyon newezem ezt kapcsolatnak. jó ez így, harmóniában wagyunk XD
a hihetetlen nagy terwem,h kecskeméten új életet kezdek kudarcba fulladt. lezüllöttem ismerősök/barátok nélkül. akik a barátaim lehettek wolna... nos, hát mondjuk úgy,h nemmindig weszem észre azokat a dolgokat amik kibökik a szememet:)
ígyhát eljöttem. nembírta a szerwezetem a folytonos lázat, betegséget amiket afolytán produkáltam tudat alatt,h gyűlöltem ott lenni.
ígyhát mentem, mert muszály wolt.
mezőberény. nem a legcsodásabb, de legalább wannak ott hawerjaim. nahmeg edina(lassan 10 éwe ismerem) és pisti(legjobb barátom:); öregházaspár szindróma másik meghatározó szereplője^^)
sikeresen túlléptem a húdenagyongátikkwagyokmindenféleképpenmegkell halnom
korszakon. útközben letudtam a hiphop, az emo és az industrial (cyber-goth) stílusokat és kikötöttem saját magamnál azthiszem.
és most, itt áll(bocs, konkrétan ülök) egy olyan ember aki wégre tudja értékelni az élet apró örömeit, aki káwé- és cigi-függő, nemweti meg az alkoholt, tetowáltatni készül a hátára etc.etc.; nem idomít senki. a zenének élek, saját stílusom wan.
BlackNativeScrEmoCore.
magyarul: blackmetal, alternatíw, screamo, hardcore. nahmeg goa meg industrial csak ezeket whogy nemtom beleépíteni XD nomind1.
az öngyi hajlamaim max kéthónapba egyszer jönnek elő, ezmár wmi.
az önsajnáltatás nemlétezik. helyette hawonta kétszer idegbeteg wagyok. haladás.
az anti-szociális wiselkedés annyira táwol áll tőlem,h naponta csak háromszor jut eszembe úgy wiselkedni^^

az én poharam se nem üres, se nincs tele.


Manczi wagyok, fogadd el:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat