Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zoli naplója


XAVI [307715 AL], gazdája Zoli
2006-06-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/307715
2006-06-17

Na szóval életemben most írok először naplóba szall becsüljétek meg nagyon ezt az írást!!!:D

Na akkor nézzük a mai napom:
Szokás szerint ma is aludtam kb fél 11-ig (aki nem tudná: imádok aludni:D), aztán mentünk valami távoli rokon ballagására. Évente kb 5-ször találkozunk velük de azért meghívtak minket, de hogy minek azt nem tudom. De nem csak mi voltunk ezzel így... Voltunk annyian a ballagási ebéden mint az oroszok. Talán azért hívtak meg ilyen sok embert hogy a Sanyikának jó sok lóvé jöjjön össze:D Na de nem vagyok én ilyen gonosz...:D
Mondanom se kell hogy ennek a napnak az a bizonyos ebéd volt a legrosszabb része. Nem azért mert rossz lett volna a kaja hanem mert ott ültem 4 órán keresztül úgy hogy majd megdöglöttem az unalomtól... Ismerős emberke nem sok volt, így kénytelen voltam a telefonomon játszani, de a vége fele már azt is untam mert az összes játék csúcsát megdöntöttem:D meg le is merült aztán az a szar. Na de aztán végre hazajöttünk ( már alig vártam). Itthon aztán befeküdtem a tévé elé és a nap további részét a VB meccseinek nézésével töltöttem. Na ha már itt tartunk a VB-nél: majd lepetéztem mikor Ghána megverte 2:0-ra a cseheket... Nem akartam hinni a szememnek hogy a VB egyik számomra legszimpatikusabb csapata kikap azoktól a "szar" afrikaiaktól. Szall ez a meccs mégjobban lelombozta egyébként is szar kedvem. Most viszont mikor ezeket a sorokat írom épp az olasz-usa meccs megy a tévében (ahol az USA-nak szurkolok és jelenleg 1:1 a meccs állása, de az amerikaiak emberelőnyben játszanak) és remélem hogy ez a szar nap legalább jó véget érhet.
Ezután a nap után pedig semmi kedvem sincs elmenni valahova bulizni, egyedül meg főleg nem... Ugyanis az én Szandrámmal egész hétvégén nem tudok majd találkozni:((( Ha valaki nem tudná, Szandra a barátnőm (most hétfőn jöttünk össze:D) és nagyon jó vele lenni. De hát valahogy ki kell bírnom nélküle ezt a hétvégét...:( Szall igaz hogy nem járunk régóta, de már kezdek belehabarodni, már most (hogy nem láttam 1 napja) nagggyon hiányzik!!!

Na szerintem ennyi elég is lesz ebből a mai napból, ha majd jobb napom lesz akkor arról többet írok!
Jó éjt kicsi tevém!!! Jah és hajrá USA!!! De csak ezen a meccsen! Pááá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat