Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zoli naplója


XAVI [307715 AL], gazdája Zoli
2006-08-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/307715
2006-08-27

Üdv naplócskám!
Így ahogy egyre jobban közeledik a suli, (húú basszus már csak 1 hét...:S), egyre többet gondolkozok azon milyen is volt ez a nyár. Maradjunk annyiban hogy volt már jobb is... Idén se mentem nyaralni sehova, ,,hála" anyunak aki nem engedett el sehova:( Rengeteget punnyadtam itthon a gép előtt, igaz azért segítettem is sokat itthon anyunak. A nyár második felétől kezdve ugyebár minden nap jártam edzésre, de úgy néz ki hogy egyesek ezt nem sokra méltatják... 2 hétig odavoltam dinnyézni is, amely idő pont arra volt elég hogy legalább 1 évre megutáljam a dinnyét és a munkát. De KIBÍRTAM!!! Szerencsére viszonylag sokat lehettem együtt a barátaimmal is, az előző nyárhoz képest elég sokat eljártunk bulizni, amiért ezúton is szeretnék köszönetet mondani nekik, hogy nem hagyták hogy minden szombat estém unalmas semmittevéssel teljen!!! Tegnap is odavoltunk bulizni, és szó mi szó sokkal jobban éreztem magam mint mikor legutóbb voltunk, hisz most volt rengeteg ismerősöm akikel találkoztam, na és persze ott volt Szandra is:) Szerencsére úgy néz ki hogy elég jól kijön az én barátaimmal, gondolok itt Ádámra és Szilárdra, ami szerintem nagyon jó dolog. Igaz én még nem nagyon beszéltem az ő barátnőjivel, de legalább már össze tudom kapcsolni a nevüket az arcukkal:D
Na szall hogy tovább folytassam nyár végi összegzésem, nyár elején megismerkedtem Szandrával, akibe szerelmes lettem. Életemben most voltam, illetve vagyok először szerelmes, és ez nagyon jó érzés, olyan amit szavakkal nem lehet megfogalmazni. Szerencsére a kezdeti nehézségek ellenére jelenleg is együtt vagyunk, aminek nagyon örülök, hisz tudom és érzem hogy ő is viszonozza az érzéseim, és ez egyfajta megnyugvást biztosít számomra, hogy van egy lány, akihez ha olyan kedvem van nyugodtan odabújhatok és bármit elmondhatok neki.Ő számomra nem csak egy barátnő, hanem egy nagyon jó barát is, akinek nyugodtan elmondhatok bármit. És ennek nagyon örülök hogy végre van egy lány akivel sikerült kialakítanom egy ilyesfajta kapcsolatot, hisz eddig nem igazán volt olyan lány ismerősöm akinek elmondhattam volna a magánéleti dolgaimat. Húú ezt lehet hogy kicsit bonyolultan fogalmaztam meg, de azért remélem a lényeg érthető. Egy szó mint száz, nagyon nagyon szeretem Szandrát, és remélem hogy ez az érzés nagyon sokáig ki fog tartani.
Az iskola közelettével egyre többet gondolok arra, hogy az idei év pokol lesz számomra, hiszen ez az év már beleszámít a továbbtanulásba, szóval mostmár neki kellene állíni, pontosabban ülni tanulni és megerőszakolni magam hogyha hazajövök ne az legyen hogy eltervezem hogy majd ekkor és ekkor tanulok ezt meg ezt aztán azon veszem magam észre hogy már este 10 óra és egy büdös szót se tanultam. Az eddig eltelt 10 tanév alatt még elvoltam úgy hogy elég volt az ha órán odafigyeltem, és itthon nem volt szükség arra hogy tanuljak,mert szinte mindig 4,3-4,5 között voltam, de a tavalyi évben rá kellett jönnöm hogy mostmár nem elég azt tudni, amit órán megjegyzek, ideje lenne otthon is tanulni. Csak ne lennék ennyire rohadtul lusta:S Mindenestre a célom az hogy jövőre meglegyek év végén 4,5... Szép álom... Na de inkább hagyjuk ezt az iskola témát mert már elegem van belőle, pedig még el se kezdődött!!!
A nyár folyamán elkezdtem csinálni a jogsit is, amellyel szerencsére elég jól haladok, hiszen már megvan a kresz vizsga, és ha minden igaz jövő héten mehetek a rutinpályára!! Ha minden jól megy akkor terveim szerint október közepére már szeretném a jogsit a kezemben tartani!!!
Összegezve mindent, volt már ennél jobb, de rosszabb nyaram is. Remélem a jövő évi emlékezetesebb lesz minden eddiginél!
Bye



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat