Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zoli naplója


XAVI [307715 AL], gazdája Zoli
2006-09-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/307715
2006-09-08

Üdv naplócskám!
Hát elkezdődött a suli is:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Még csak egy hét telt el de már rohadtul elegem van az egészből...Hétfőre is annyit kell(ene) tanulni mint az állat... De hát ismerve magam nem sok fog ebből a tanulásból megvalósulni. Na mindegy, nem is beszélek tovább a suliról. Inkább egy ezerszer kellemesebb dologról írok, ő pedig nem már mint az én Szandrám:) Szerencsére nagyon jól megvagyunk, és "hála" a sulinak minden nap tudunk találkozni. Igaz a suliban mégse olyan mintha csak ketten lennénk, de a lényeg hogy így gyakran láthatom:) Csütörtökön elmentem hozzá Szénásra és akkor nagyon jó volt végre vele kettesben lenni. Már nagyon hiányzott az az érzés amit akkor érzek mikor csak ő meg én vagyunk. Ezt az érzést nem tudom elmondani, de a lényeg hogy ez egy nagyon kellemes érzés, amit csak akkor érez szerintem az ember ha igazán szeret valakit. És én bizony nagyon nagyon szeretem Szandrát, és ez az érzés kölcsönös:)
Ami a focit illeti, szerdán játszottunk egy meccset, és hát egy nem várt, nagy gólarányú győzelmet arattunk, ami szerintem nagyon jót tesz az önbizalmunknak. Holnap megyünk Békéscsabára, igaz ott megintcsak nem nekünk áll majd a zászló, de hogy egyik kedvenc idézetemmel éljek: A lehetetlen nem létezik. Szall mindent bele holnap srácok!!!
Na ennyi elég lesz mára. Majd legközelebb, ha nem leszek ennyire taknyos akkor majd talán több kedvem lesz az íráshoz. Most használtam el a 101.zsepit a mai nap:SSS Na mindegy, holnapra jobban kell lennem, hisz meccs van!!!!:)
Páá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat