Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zoli naplója


XAVI [307715 AL], gazdája Zoli
2006-08-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/307715
2006-08-08

Na szervusz kedves naplóm, sorry hogy ilyen sokáig hanyagoltalak!
Hol is kezdjem mondanivalóm...? Nagyon sok dolog történt azóta velem mióta nem írtam.
4 napja jöttem haza a melóból, ugyebár odavoltam dinnyézni. Már alig vártam hogy végre hazajöhessek, hiszen kegyetlen volt 2 héten keresztül kora reggeltől késő estig ott rohadni a dinnyeföldön. De a lényeg hogy mostmár itthon vagyok.
A magánéletemben is sok és fordulatos dolog történt velem az elmúlt időszakban. Ugyebár miután szakítottunk Szandrával, eléggé meggyötört állapotban voltam egy pár napig, nagyon megviselt a dolog, pedig "csak" 2 és fél hétig jártunk, mégis úgy éreztem hogy egy világ omlott össze bennem. Felajánlotta hogy maradjunk barátok, amibe én azonnal belementem, hisz nem akartam hogy egy ilyen értékes embert veszni hagyjak. Ezután télleg elég jól elvoltunk kb 2 hétig, de ez alatt az idő alatt rájöttem hogy marhára hiányzik és hogy kezdek beleszeretni. És mikor egyszer csak valahogy felhozta, hogy esetleg, ha én is úgy gondolom, még lehet esély rá hogy talán ismét összejöjjünk, hisz én is hiányoztam neki. Hát igen, nem könnyű ellenállni nekem:D
Szall szép lassan elkezdtem reménykedni hogy még van esélyem nála. Mielőtt elmentem dolgozni, előtte való szombaton találkoztunk a stone-ba, és hát az az este felülmúlta legszebb álmaimat is:) Ekkor megbeszéltük, hogy még én odavagyok dolgozni, ő átgondolja, mit is szeretne. Még dologoztam, egyfolytában csak rá gondoltam, nagyon de nagyon hiányzott. És mikor egyik kedden hazajöttem kreszre, utána találkoztunk, és akkor a tudtomra adta hogy szeret és hogy szeretné hogy ismét összejöjjünk. Ekkor valami leírhatatlan boldogságot éreztem, olyat, mint azelőtt talán még soha.
És miután végre hazajöttem a melóból, utána való hétfőn eljött hozzánk és olyan jól éreztem magam vele hogy az leírhatatlan. És hát azóta pedig dúl a láv:) Nagon nagyon SZERETEM!!!!!
Ami a focit illeti, mikor tegnap voltam edxzésen, majdnem meghaltam, úgy elfáradtam, de hát mit is vártam, hisz 2 hétig labdát se láttam. Hétvégén pedig már bajnoki van, szóval gatyába kéne szedni magam, hisz rohadtul nincs kedvem a padon ücsörögni, így hát ezen a héten valahogy be kellene bizonytanom, hogy helyem lenne hétvégén a kezdőben. Minden erőmmel ezen leszek!!!
Na mára búcsúzom kedves naplóm!
Páá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat