Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zoli naplója


XAVI [307715 AL], gazdája Zoli
2006-06-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/307715
2006-06-21

Na végre!!! El se hiszem!! Végre találkoztam Szandival!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még most is alig hiszem el... Erre a napra vártam már 1 hete. De megérte várni! Nagggyon jó volt vele együtt:))))) Igaz nem tudtunk sokat együtt lenni de azt a kevés időt amit együtt voltunk hasznosan töltöttük:) Annyira hiányzott már!!! Olyan jó volt átölelni és csókolgatni...:)) Na de ezt inkább nem részletezem:)
Szall ez a találkozás volt a nap csúcspontja! De ezen kívül más is történt ma... Kezdődött azzal a nap hogy reggel jött Peti, játszottunk a Heroes-zal majd segített nekem "összeszerelni" a hintaágyat, aminek a feladatával anyu megbízott engem. Na de még az a hintaszerelés... Mi ketten, a két műszaki zseni:) kb másfél órán keresztül szenvedtünk a tűző napon azzal a szarral hogy összeszereljük de hát valahogy nem akart összejönni az istenért se... Aztán inkább hagytuk a fenébe az egészet... Miután Peti elment, bevittem a kórházba az MP3 lejátszómat Cucinak, az egyik csapattársamnak, hogy tudjon mit hallgatni. Csórikámnak már 2 hete nem tudják levinni a lázát ezért a háziorvosa beküldte a kórházba hogy feküdjön be.:S a kórházból egyenesen mentem Szandi elé az állomásra. Miután hazajöttem, anyuval nekiálltunk ismét annak a rohadt hintának az összeszereléséhez... Anyu bezzeg nem szarozott: mondta mit hova tegyek meg csavarozzak, és láss csodát, fél óra múlva már stabilan állt a hinta!!!!:D Erre mondják hogy jó az öreg a háznál...:D Még mi Petivel másfél óra alatt úgy raktuk össze a hintát, hogy majdnem összedőlt, anyuval fél óra alatt kész voltunk!!
Eztán már különösebb dolog nem is történt ma velem, max annyi hogy este szarakodott az msnem. De nem csak nekem hanem mindenki másnak is:D Azt írta ki, hogy elérhető partnerek: 0, közben meg 4 emberrel dumáltam:D:D:D Szall kicsit kész volt... A mai meccsekre pedig inkább nem vesztegetek sok szót, hiszen a Portugál-Mexikó meccset nem láttam, mivel Szandival voltam, az esti Argentín-Holland meccs pedig egy nagy rakás sz.. volt. Ezeket a sorokat is épp e meccs közepette írom, de mivel mindjárt vége a meccsnek, így én is lezárom mai mondanivalómat és megyek csicsizni:D
Pááá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat