Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Moly, a Lepkevadász naplója


Hűj-je teve [126565 AL], gazdája Moly, a Lepkevadász
Focivébé

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/126565
Focivébé

Lányok, asszonyok, ne lapozzatok undorral a naplóban a cím miatt!
Cserna-Szabó András sziporkáiból idézek néhányat, szívemból szólt az illető. Íme:

"...Mert vajon épeszűnek nevezhető-e az a heteroszexuális férfi, aki a nyár legszebb részét azzal tölti, hogy naphosszat izzadt, fűre csulázó, egymást rugdosó hímeket bámul a tévében? Most őszintén, normális dolog ez?
Elegem van.
Szeretnék már végre naptejtől csillogó testű, barnára sült bőrű, bikinis strandröplabdás nőket bámulni, akik a tengerparti homokban futnak, ugranak, vetődnek a labda után, közben mellük hullámzik, combjuk megfeszül, fenekük kidomborodik. Ilyesmi. (Bezzeg a nőknek helyén van a szívük: ők izmos, tagbaszakadt pólósokat szoktak bámulni, amint azok éppen kimásznak a medencéből…)
Ráadásul annyi idióta bírót még nem hordott a hátán a föld, mint amennyit a FIFÁ-nak sikerült összecsődítenie erre a vébére...
Ám nagy csalódás ez a Massimo Busacca! Az első bíró a vébén, aki viszonylag normálisan viselkedik. Nem hiszi azt, hogy ő a főszereplő. Nem gyűlölködik. Nem csal. Nem osztogatja marékszámra a piroslapot. Nem ítél kamutizenegyeseket. Nem lop el néhány gólt a számára antipatikus nemzet csapatától. Nem keveri össze a kettes számot a hármassal. Nem ő játssza a mérkőzést, csupán vezeti. Szóval elég unalmas figura.
Verebes József, Mágus és Szakkommentátor ellenben korántsem unalmas figura. Hogy mást ne említsünk, kijelenti, hogy Argentína és Mexikó egyaránt dél-amerikai ország. (Az ügynek súlyos következménye lett – tudtuk meg az MTI-től –, a zuglói Pacsirta Kisvendéglőben a meccs hosszabbítása előtti szünetben ismeretlen személyek agyonverték Madár Tivadar 104 éves nyugdíjast, a Mágus egykori földrajztanárát.)
...
A soron következő ünnepi könyvhét sikerkönyve lehet Hajdú B. István Összegyűjtött vidám fociverseim című kötete. A szerző poémái a jelen világbajnokság alatt is szépen gyűlnek. Talán a svéd-angol találkozón hangzott el ez a pompás darab:
"A pályán két Cole,
és két gól."
Az angol-ecuadori nyolcaddöntőn további két klasszikus-gyanús szerzeményt hallhattunk:
"Szép húzás,
nem pedig széthúzás!"
"Megtolta, de eltolta, mert kitolta..."
A rövid költemények Romhányi, a rímhányó, Vitray Tamás és Geszti Péter hatását mutatják, de nem beszélhetünk szolgai másolásról, Hajdú B. műveit megtölti saját egyéniségével, utánozhatatlan és egyszeri humorával."

És még egy érdekesség, ez másoknak is feltűnt: a bírók mintha összebeszéltek volna, hogy színes bőrűek nem rúghatnak tizenegyest.

Ha a hülyeség biciklit hajtana, a bírók kontrázva süvítenének fel a Himalájára.

Kitartás, még pár meccs, és vége...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat