Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ancsi:) naplója


Avalon:) [100028 AL], gazdája Ancsi:)
2008-03-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100028
2008-03-11

Végül mégiscsak útnak indultak Benedek bácsihoz, és még sötétedés előtt oda is értek. De mit láttak! Alig akartak hinni a szemüknek. Benedek Bácsi, egy mézeskalács házikóban lakott, aminek egyik oldalát épp Rebeka - Benedek bácsi kutyája - nyalogatta. Bernát oda is szalad fajtáráshoz, hogy váltson vele pár szót.

- Szia Rebe-beke-era... Öööö... szia Rebeka! Hogy vannak a kiskutyáink... kiskutyáid?

- Háhhhh! - csillant fel az értelem Feketeve szemében. Ő csak most értette meg, amit róka koma már régóta tudott.

- Szia Rebe-beke-era... Öööö... szia Rebeka! Hogy vannak a kiskutyáink... kiskutyáid? - Háhhhh! - csillant fel az értelem Feketeve szemében. Ő csak most értette meg, amit róka koma már régóta tudott - szólalt meg a tihanyi visszhang. Ő nem lepődött meg, hisz sok furcsa dolgot, gondolatot, titkot ismételt már meg, mióta világ a világ. Feketeve a hangok hatására hirtelen lefehéredett... Bajtársa Rókuci a pillanat tört részében észre is vette, hogy valami nincs rendben. Rá kérdezett:

- Feketevém, úgy kifehéredtél, mint akinek hypos víz van a púpjában.

Feketevének szüksége volt pár percre, míg két értelmes szót ki tudott mondani, peregtek fejében a gondolatok, összeállt a kép.

- Rókuci! - szólalt meg végül - úgy érzem nagyon nagy xarba keveredtünk. Itt vagyunk Uhrin Benedek házánál, ami ugye most mézeskalács, ráadásul a Balaton északi partján. Emlékezz vissza voltunk már Beni bácsinál a Mekk Elek szerkesztette szerkezettel, el is kezdte lediktálni a dalszöveget: "Tavassyal yiyegnek a falevelek és yümmögnek a méhek..." De az nem itt volt !! Mi történik Rókuciiiiiiiiiii !?? Mi törtééééniiik velüüüüüüüüünk?!! ...

- Varázslat - szólalt meg a szív alakú tejcsoki ablakból Bendek bácsi, aki varázslósüveget viselt a fején.

- De..de..Benedek bácsi!! Te tudsz varázsolni?? - Kérdezte a Róka, azzal tevévé változott.

- Jajj, jajj, bocsánat Róka, valamit elronthattam... - szólt Benedek bácsi.

Feketevének megcsillant a szeme, mikor meglátta a csodálatos vörös bundájú tevelányt. Ez első látásra szerelem - gondolta magában, és mint Bernát ő is csak hebegni-habogni tudott az elkövetkező fél órában. Megszűnt körülötte a világ, nem látott mást csak a vonzó, vörös szőrgócokat és az ellenállhatatlan idomokat.. Összeszedte minden bátorságát, mert tudta: Most vagy soha, vágyai tevéje ott áll előtte. Nem, nem szólt egy szót sem. Úgy érezte, cselekednie kell, bár sokat kockáztat, de nem pazarolhatja az időt szavakra. Hirtelen a vörös démon mellé libbent és egy forró érzéki csókot lehelt ajkaira.

- Feketeve, meghülyültél????? Én vagyok az, tudod, a Róka. Mégis mit csinálsz, te teve? Azzal a "Róka", (aki jelen esetben egy vörös szőrű teve) odébbállt.

Feketeve kigúvadt szemekkel nézett maga elé, majd miután magához tért, odament Benedekhez, és a fülébe súgta:

- Benedek bá' nem lehetne, hogy ahogy a külsejét átváltoztattad, úgy gondolatait, érzelmeit, önmagáról kialakított énképét is megváltoztasd?....esetleg...



Kreeeeeeeeccckkkk...!!! - hallatszott, és hirtelen sötét lett....
ui:a képen a szüleim vannak akiket nagyon szejetek:)!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat