Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ancsi:) naplója


Avalon:) [100028 AL], gazdája Ancsi:)
2008-03-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100028
2008-03-15

Ezt a két tevét most elviszem magammal, ne merj az utamba állni! - mondta Hamed és egy-egy nyakörvet dobott Feketevére és a barátnőjére.

- Nagyon félek - suttogta Tevekanca fülébe az ijedt lány, de mire feleszmélt már Kairo fele tartottak egy teherautó hátuljában.

- Ne félj Pupilla! Látod azt a stoppost? - kukucskáltak ki a deszkák rései közül a tevék. - Hamed biztos felveszi, hogy az a vastag arany nyakláncot, ami a nyakában lóg, megszerezze. Mi pedig, amíg megáll a kocsi, hogy beszálljon ez a szerencsétlen flótás, addig szépen leosonunk hátul.

- Jaj, Kanca, nem is tudom, mi lenne velem nélküled!!! Olyan jó, hogy itt vagy.

A fiú teve nem válaszolt, csak elmosolyodott, és a szíve nagyot dobbant mellkasában a lány szavai hallatán. Az autó megállt, és míg a stoppos beszállt, a két teve tehát lesettenkedett a platóról. Lassan lépkedtek, szinte nesztelenül suhantak kifelé egy szélesebbnek látszó nyíláson. És igen, kint voltak!!!

De, egy óvatlan pillanatban beakadt Feketeteve nyakörve a lökhárítóba, épp akkor, amikor Hamed elindult. Az autó hatalmasat rántott az önuralma vesztett jószágon. Szegény elvágódott, kapálózott, de akármennyire is küzdött az életéért, minden veszni látszott.

Szerencsére azonban a kapzsi Hamed úgy el volt foglalva a stopposokkal, hogy a lánynak sikerült kimentenie jövendőbeli párját. Igen, jövendőbeli, ugyanis két év múlva összeházasodtak. Az esküvői tanúk a színésztársaik lettek. Ravaszdi a róka volt a nagy nap megszervezője. Hamed és A-Muhmundi Mohamed az esküvő idején egymás haját tépték Kairóban, már 800. napja az egykori stopposoktól szerzett zsákmányon civakodtak, rég elfelejtve a tevéket. Feketevéék pedig boldogok voltak, hisz nemcsak életük látszott rendeződni, hanem Benedek Elek, Uhrin Benedek és Mekk Elek segítségével végül is megszületett a mese. A Télapó pedig igenis létezik.
VÉGE


Ezt a mesét anya sokat meséli nekem!Remélem tetcet mindenkinek akki elolvasta!Sziasztok!Pussy!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat