Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

no name naplója


púpos dr tevi [229836 AL], gazdája no name
2008-08-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/229836
2008-08-27

Huha, voltam a mamám testvérénél és a férjénél. Nekik az unokájuknak volt most az eskűvőjük.
Nagyon jó volt ott. Mamámmal voltam és anyával ,mert anya ki vett két napra szabit. Ott volt Buksi, aki a mamám testvérének a fiának a kutyájuk is nagyon aranyos, és tud focizni is, cuki. A mamám testvére és a fiának, és neki a felesége, és a lányaiké is, akiknek most volt az eskűvője, együtt laknak egy nagy kertes házba.
Szóval nagyon jó volt ott. Van ott egy nagy medence is, és abba fürödtem. Huh borzalmasan hideg volt a víz. Szedtem szedret is ,mert van ott a kertben, és szép rózsák ,virágok is vannak, de azt nem szedtem. Tegnap meg voltam Székesfehérváron. Eljött apa is mert neki se kellett dolgoznia tegnap.( Ott laktam 10 évet még régen, és utána 4 évvel ezelőtt költöztünk ide sajnos ,habár már megszoktam és jól érzem itt magam, sajnos hiányozanak a régi barátamim, akikkel nagyon jóba voltam ,de azért néha elmegyünk hozzájuk látogatóba.)Na szóval ott tartottam hogy Fehérváron voltam. És voltunk a savanyú viznél is. Meg vásárolni is voltunk. Ruhát akartam nézni, pontosabban pólót, mert most vagy 8 pólót kiszanáltam mert kicsi volt.
De nem sikerült csak két zoknit, egy fehéret és, egy sárga csíkosat. Nem találkoztam most senkivel sajnos. Ma meg itthon vagyok a mamámmal ,mert nagyon elfáradtam tegnap, meg tegnap előtt. Ha nem fáradtam volna el, vagy nem mentünk volna sehova ,akkor most apa munkahelyén lennék.
Ennyi mára kedves naplóm.
Remélem jól van púpos dr tevi, a tevém aki már 1000 valahány napos ,de lehet ,hogy most már nem sokáig fog élni, de majd megpróbálok igyekezni és vigyázni rá
Habár nem néz ki valami jól.
csá puss puss!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat