Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

no name naplója


púpos dr tevi [229836 AL], gazdája no name
2010-08-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/229836
2010-08-26

tyűha
Már majdnem fél éve nem irtam!!! :SDe most irok:D
Ma lett teve évben a tevém 18 éves...egyébként 25 nap múlva 5 éves lesz.
Hű...vége a nyárnak sajnos ,és kezdődik a suli :S
Na..de optimista vok, vagyis a jó oldálát nézem a dolognak.
Elsős leszek illetve 0.os és angolos:D
,és végre megtanulok rendesen angolul,mert nagyon szeretnék.
Már 7 és fél éve tanulok angolt ,de ugy érzem ,h hiába, mert rosszak voltak a tanáraim. :(
amugy szakközépbe meek..hát erdetileg gimibe akartam,de az nem jött össze, de örülök is mert az nem angol tagozatos lett volna, és az nehezebb suli.
hogy mért voltak rosszak az angol tanáraim-? Hát nem is tudom..pl.: Az első az még fehérváron volt mert ugye ott laktam majdnem 10 évig...igazábol ra annyira nem emlékszem mert a z nagyon régen volt...csak arra hogy ő váégülis jó fej volt..
Aztán fél évig nem tanultam, mivel az új suliban az angol az csak negyediktől kezdődött...és akkor szerencsém volt,mert ugyanabbol a könyvből tanultam mint amit másodikban használtam:d
Szoval az uj suliban az első angol tanárom nem volt annyira rossz, de ugy érzem ,hogy a tanitási tecnikája nem a legmegfelelőbb volt ,és ezért nem is maradt meg bennem az az anyag amit nem tanultunk meg jól. Aztán ő elment szülni, és újat kaptam.
A harmadik tanárom..aki most 8.ban tanitott engem az meg két okból volt rossz 1. alandónan beteg volt ezért mindig kizökketem az anyagbol másrészt mert vele annyira nem tíanultunk...tanultunk kb az óra felét a másik felét meg azzal töltöttük h a tanárom a problémáirol beszélt(arról h, allergiás, meg h mindig fáradt mert egész naop dolgozik, mert a mi sulink után ment még egy másik meg még egy másikba is.)
Szóval remélem nagyon jó tanárom lesz majd ebben az évben, ha meg nem akkor igyekszem ,h hogyan tegyem jobbá és ,h én is a legjobb legyek.
a nyaram jól telt...kár hogy Szarvason nem voltunk idén,
mert apa most egyedül van a munka helyén és nem tudott akkor eljönni szabadságra sajnos.
Hogy voltam nyaralni az idén?
hmmm. Voltam egerben ott ott volt apa anya meg a mama is:). És nem volt rossz, habár egy kicsit lehetett volna jobb időnk is, de annyira nem volt rossz.
Aztán sokat voltam apu munkahelyén segiteni neki.
voltam, zircen is ,a mamámnál ott nagyon jo volt és több mint egy hétig, de nem egyszerre, azért volt jó, vagyis azért is mert az unokatestvéreim is ott voltak és velük elmentünk a balatonra meg pataktúráraXD nagyon jo volt.
Még voltam pár helyen de legfőképp itthon.
Szóval jo volt a nyár, és új frizurám van, ja és azt nem is mondtam, h apa megtanitott vezetni nagy szuper mondjuk az nem nyáron hanem már több hónapja..de mivel nem irtam fél éve ezt se irtam.
Huh a suliba sajnos busszal kell mennem mert jóval messzebb van mint az eddigi sulim, de se baj mert rsszabb is lehetne..Hu de jó holnap péntek és este lesz a vámpir naplók most az a kedvenc sorozatom.Lehet, hogy jobban szertem mint az alkonyatot hát nem tudom de egyszer minden ki megy a divatból.
jó ét már kedves naoplóm és neked is púpos de tevi.






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat