Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

no name naplója


púpos dr tevi [229836 AL], gazdája no name
2009-01-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/229836
2009-01-06

Most annyira nem írtam olyan régen, kb. csak egy hete.
Elekzdődőtt a suli sajnos :(. ez a második nap még csak, sajnos nem az utolsó nap az évből.
Ez alatt az elmúlt hét alatt sok mindent nem nagyon csináltam. Szilveszter előtt egy nappal: reggel elmentem az apukámmal :)bankártyát csináltatni, nagyon sokáig tartott mire kész lett. Miután végeztünk elmentünk a könyvtárba és beiratkoztam, apukám is ,ki vettünk mindketten egy könyvet. Én egy gyertyás könyvet vettem ki, amibe gyertyákat lehet csinálni lehet olyat ,hogy meg csinálunk egy gyertyát köre rakunk szárított virágot és odakötözzük. Vagy valamilyen gyümölcsöt. kávészemet........stb. lehet kis tojásbais, ugy ,hogy megfogunk egy tojást ,kettétörjük és kiöntjük belőle a tojást. melegítünk bele fehér viaszt, és beleöntjük.
narancssárgát is, hogy ugytűnjön intha az a tojásnak a belseje legyen. lehet még olyat, hogy venni kell formát és kis firág formát lehet vagy szivecskét vagy valamit. miután kijöttünk a könyvtárból, találkoztam az egyik osztálytársammal Nikivel, nem kezdtünk el beszélgetni csak boldog új évet kívántunk egymásnak és elköszöntünk. megláttunk egy ilyen szilveszteri bódét és megnéztük hogy mit lehet ott venni ,közbe találkoztam az egyik másik osztálytársammal, liviával.
vele ott n ézegettük hogy mik vannak ott .
közbe apám az összes trombitába belefújt és a néni aki a boltos volt csomószor rászólt de csak folytatta a fújogatást. Aztán megbeszéltem a livivel hogy később felmegyek hozzá. igy is lett.
SZilveszter napján:
átjöttek az unoka tesomék, mert elfelejtettek jándékot adni nekem névnapomra. Nem is volt baj ,mert mit kaptam? egy tollat meg egy füzetet.........hűha ,de nagy cucc. aztán én elmentem tehát korizni a livivele, de kiderült hogy zárva volt a korcsolyapálya.
aztán hazamentem és nagyon elkezdett fájni a hasam.
az unoka tesomék még ott voltak.
köröbelül 7-kor mentek el. (még 7.ó.előtt) már nagyban tűzijéték volt. az unokatesóm ,kinga nagyon már nyügi volt ,nagy hisztáríát csapott nekem meg még mindig fájt a hasam. Későbre elmúlt és igy már víga tuttuk ünnepelni a szilvesztert.
a hétvégén és pénteken tanultam.
ennyi mára kedves naplóm.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat