Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

no name naplója


púpos dr tevi [229836 AL], gazdája no name
2009-01-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/229836
2009-01-09

Végre hétvége van, mármint igaz ,hogy csak péntek,de nekem már ez is hétvégének számít, mert végülis a péntek a hétnek a vége, vagy nem?
Na mindegy. Viszont az jó, hogy még sincs holnap suli, mert elvileg úgy volt ,mert a múlhéten pénteken (akkor volt a téli szünet is) volt szünet, és elvileg akkor holnap mentünk volna iskolába de, mivel az önkormányzat le fújta a szombati munka napot, a gáz probléma miatt, nem kell holnap suliba menni, hanem helyette március. 28.-án kell menni, az is egy szombat, sajnos.
Ma dogát irtunk föciből és matekból. Föci az elég jól sikerült ,de a matek az nagyon szarul, örülök hogyha egy 3-as lesz. remélem hogy nem kettes vagy eggyes, habár van egy olyan érzésem ,hogy az lesz sajna.
Kémiából feleltünk, de én nem hála az égnek ,mert nem tom hogy hanyast kaptam vola, de am gondoltam ,hogy én fogok felelni, mivel ,hogy nekem 6 ötösöm van és se 4-es, se rosszabb nincs.
angolból nem csináltunk sok minden mivel ,hogy nem volt regina néni a az angol tanár.
De egy másik angol tanár helyettesítette sajnos és vele angoloznunk kellett. Nem rég tanultuk az igék 3 alakját és abból kérdezett egy párat és le kellett irni a füzetbe.
Nyelvtanból a tárgyat tanuljuk ezt azért most jobban értem mint az alany és az állítmányt szerencsére.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat