Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

no name naplója


púpos dr tevi [229836 AL], gazdája no name
2010-08-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/229836
2010-08-30

Hello kedves naplóm!
mikor is irtam utoljára?-végülis nem olyan rég..asszem csütörtökön.Pénteken: elmentünk a János bácsi nyaralójához. Ott volt az unokája, Anett. Aztán ping-pongoztunk meg labdáztunk, és utána meg ebédeltünk. aztán még ping-pongoztunk, még elvoltunk egy kiscit aztán hazamentünk. este hétkotr értünk haza és reggel kilenckor indultunk. Na jó akkor leirom hogy mi történt addig. Hát anyuval szombaton elmentünk az új sulimhoz ,h tudjam ,h hol van.Nem volt olyan nehéz oda találni....meg is jegyeztem egyből...asszem.XD.
Apuval elmentünk az Ázsiába és vettem egy pulcsit, meg egy cipő, babacipőt, mert nem volt és nem tudtam ,hogy mibe menjek el a szerdai év nyitómra, de most hogy megvettük egy kicsit félek, mert lehet ,hogy szerda reggel, hideg lesz ,mert ugye korán van 7óra körül, és ma is hideg van pedig fél kilenckor néztem a hőmérőt és 14,5 fokot mutatott.Szóval ha hideg lesz nem biztos hogy azt a cipőt veszem fel,mert csak az hiányozna hogy az első napon meg is fázzak.ugye bár?
aztán apuval láttunk egy kabátot ami megtetszett, és hát annyira nem néztam meg ,hogy mindenhol kényelmes-e, és azt nem vettük meg, aztán mikor eljötünk az Ázsiából, akkor elmentünk a mamámhoz, mert kérte hogy apu javítsa meg neki a zuhanyajtóját, mert nem csukódott rendesen, meg még valamit kért.....ja igen, hogy hát a mama beleejtette a kötőtűjét a csapba(egyébként már nem köt,csak régen kötött) ,mert azzal próbálta a csapot kicsit kitisztitani, de nem jött össze mert bele esettXD.
Apa kiszedte. Én meg addig kipróbáltam a mama szőnyeg tisztítóját,mert kaptam egy új szőnyeget és hamar koszolódik. szoval kipróbáltam és jó volt, és azt mondta a mama ,hogy nyugosdtan vigyem el ,mert neki nem kell, mert vabn egy másik ,ami elektromos.
aztán még ettünk apuval barackot és elindultunk haza.
Apa már miután hazaértünk, ebédelt is és ment dolgozni.
Anyuval ketten maradtunk, ja és aztun mentünk el a suliba nem előbb. Aztán aztán azon gondolkodtunk ,hogy az a kabát nagyon jó volt a,mit apuval néztünk az Ázsiában. Mert anya szeretett volna egy kabátot venni nekem. Így visszamentünk az Ázsiába, hu alig találtunk parkoló helyet, mert ugye nem sokára suli van ,és mindenki most jött vásárolni. De aztán valaki pont elment igy oda be tudtunk állni. Aztán bemnetünk az automatához, de nem működött igy haza kellettt mennünk. Este még lemenzünk a Duna partra sétálni, de nem maradtunk sokat mert nagyon hideg volt és késő is.vasárnap: szintén elmentünk a az Ázsiába xd ,hogy megvegyük apuval a kabátot fel is próbáltam néhány helyen, de nmég se tetszett, ugy ,hogy azt nem vettünk, néztünk még táskát sulihoz, és volt egy ami tetszett ,de nem vettük meg ,mert abban maradtunk, hogy majd szerdán, (mert ha minden valószínű akkor akkor kapjuk meg a könyveimet:). aztán hazamentünk apuval.
Aztán apa egint elment dolgozni. Anyuval megint ketten maradtunk. Hűha mit is csináltunk?????????????????
Ebédeltünk. hát aztán megint elmentünk az Ázsiába és megvettük azt a táskát ,amit apuval néztünk.
aztán átmentünk a Pólusba ,mert anya francia körömlakkot akart venni, meg a Tescoba is vásároltunk.
Kpatunk mindent ,amit akartunk. Így hazamentünk.
Aztán pihentünk, meg tv-ét néztem.
Este apa viszonylag korán jött haza 10kor ,így elmentünk biciklizni. hát ennyi mára kedves naplóm, mert ma még nem történt semmi különös ,és meek aput felkellteni.
pápá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat