Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

no name naplója


púpos dr tevi [229836 AL], gazdája no name
2009-07-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/229836
2009-07-14

Huh, most nagyon rég irtam több két hónapja.
de most írok.
Két hétig kézműves táborban is voltam az is jó volt.
Aztán elmentünk Miskolc Tapolcára öt napra. Miskolcra csütörtökön mentem anyuval, az nap elmentünk a strandra és az egyik osztálytársammal fürödtünk, jó volt ,hogy taliztam vele.
Másnap nem csináltunk semmmi kült. Másnap hajnali- félegykor apuért elmentünk a Tiszai pálya udvarra, mert akkor jött meg a vonattal.
Miskolcon voltam apuval miután megjött és még sok helyen. pl.: boboztunk, kalandtúrán voltunk az nagyon jó vot, még soha nem voltam kalandtúrán eleinte nagyon féltem de aztán már belejöttem.
Voltunk még a Diósgyőri várnál egyiknap este és ott esztergáltam , szép lett ahhozképest ,hogy akkor csináltam elősször olyat.
Voltam még apuval, és anyuval csónakázni, az is jó volt végülis én evezhettem, de nem mentünk túl gyorsan, és már kezdett lejárni az idő, ezért anya azt szerette volna ,hogy apa evezzen ,mert ő gyorsabb, de nem engedtem ,mert úgy gondoltam ,hogy én is tudok gyorsan evezni, meg is probáltam ,nem sült el túl jól mert ,ahogy eveztem anyut lefröcsköltem és nagyon megharagudott ugy hogy vagy egy óráig szóba se álltunk egy mással. Elmentünk megnézni egy vízesést nagyon szép volt csináltunk sok képet, de anyual még mindig nem álltam szóba. Aztán elmentünk pisztrángot enni ,de már zárva volt az étterem, meg nem túl gyorsan találtunk oda ,ha egyből oda találunk ,akkor még ehettünk volna egy jó kis pisztrángot, még soha sem ettem kíváncsi lettem volna ,hogy milyen íze van a pisztrángnak. Amikor letelt az öt nap sajnos hazajöttünk. Aztán meg voltam a múlt héten a paskálon, az jó volt találkoztam egy lánnyal, Ritával ,ő volt velem kézműves táborban, ők is kiszoktak menni strandra szoktam velük talizni néha, aztán haza jöttünk. Másnap elmentem a Cf-be segíteni. Másnap a mamámnál voltam. A hétvége is eltelt. Tegnap voltam apunál segíteni, a munka helyén, korán reggel mentünk, 8:30kor és 9-re értem haza. Ma pedig jön a mamám, i8de hozzánk ,hogy ne legyek egyedül. Holnap is megyek segíteni a Cf-be.
Hát kb. eddig így nézett ki a nyaram.
Most pedig megyek, mert mindjárt hívom a mamát hogy jöhet , már fel is hívtam, ugy hogy elköszönök ,mert nem sokára itt van ,és addigra készen kell lennem, felöltözve, fogat mosva, kifésülve,
stb....nah akkor ennyi mára kedves naplóm, remélem már kezd a tevém kedve jobb lenni.
pápá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat