Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

rai naplója


Night rain [133816 AL], gazdája rai
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133816
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

7-ig vagy fél 8-ig tanulok! ÁÁÁÁ!!! De mit is csinálhatnék? Annyira hülye vagyok!!!!! Sajna olyan alacsony a felfogásom, mint a ház. :S A logikai izékben nem vok jó. Hát le is égtem. :( De nem baj, mindig van 2 barátom, akiknek kisírhatom magam:
-Cicmic
-a plüss pikám, aki nekem köszönheti az életét :D

És böngésztem a PokéWikit-t is! És kiderült, hogy a Raichu-t a kengurupatkányról mintázták! Ha sikerül szereznem egy képet a merriam-kengurupatkányról, az kikerül az AL-omra. :) Nemtom, hogy most mi van! A kedvenc pokém a Raichu! Erre kiderül, hogy a születési napom és hónapom alapján én is Raichu vagyok! És a kedvenc állatom a merriam-kengurupatkány. Erre kiderül, hgy a Raichu-t is erről mintázták! Ijesztő!

Visszajött a szellem is. De nem nagyon zavar, kivéve, hogy az idegeimre megy. Mindig meg akar ijeszteni, én meg nem félek tőle. -.-


--------------------------------------------

Folytatnám: hülye vagyok, tehetségtelen, bunkó!!!!!!! :'((( De most komolyan! Csak egy szörnyűbb gyereket ismerek rajtam kívül: Mátrai Brigitta. Nem az ő szintjén vagyok, hanem kicsivel feljebb, de én is hasonlóan szörnyű vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marha! Senki! A Ditta, Virág, Blúúúúúú változtatni akar a véleményemen és naon-naon kedvesek, de én komolyan ilyen vagyok. Majd ha akad lehetőségem, visszaadom nekik. Ezt gondolom a Brigiről:

Menj le!






















Még lejebb!
































Még lejebb!!









































Bunkó, gonosz disznó. Lestréberezi az Adrit, de ez csak egy a sok közül. Ma Blúúúnak is kertesztbe tett! :@ Erre csak egy szó van: disznó. A libát nem mondhatnám, mert az egy karcsú állat. A disznóra meg mindent lehet mondani: hülye disznó, lusta disznó, k***a disznó, kövér disznó, meg satöbbi. Meg kéne tudnia neki. Lécci ha ezt olvasod, ne mond el neki!! Csak teveclubon beszélgessünk erről, az ég szerelmére! De a következő húzásánál: Brigi=máglyahalál



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat