Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

rai naplója


Night rain [133816 AL], gazdája rai
Suli után

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133816
Suli után

Suli után úgy készültünk, hogy a Virágékhoz megyek, utána az edzésre. A Virág kifejtette, hogy teccik neki, amikor iszok (direkt nem iszom-ot írtam, Marika néni :P). Én meg azt, hogy jobb, ha nem tudja meg, mit szoktam vacsizni. XD Hát mégis kérdőre vonta. Ha ettél, azonnal tűnj el!!
Imádom a kechupos, reszeltsajtos kenyeret MEGMELEGÍTVE!
XDXDXDXDXDXD Szegíny Virág... XD Ebéd után készültünk az edzésre. Én hülye letettem a kabáom és még beszaladtam érte, amikor már négyen voltunk: én, Virág, Ditta, Blúúú. Az edzés elmaradt, de azért tök jó volt a színpadon állni... XDXD Ezután úgy döntöttünk, fél ötig boltolunk és tök jól telt, vicces volt. :)) Főleg a macskatápos dolog... A jégpálya állatira kicsi lesz, de én tuti, hogy 10-nél többet fogok rajta menni, ha nem lesz nagy tömeg. :D Amikor a Dittától és Blúúútól elbúcsúztunk, újra a Virágékhoz mentünk. Volt egy jó kis Winx-es könyve, amit még régebben kapott. Akkor írt bele pár jegyzetet, amin iszonyatosan röhögtem. XDXD Nem írnám le pontosan, hogy mit írt, mert szerintem nem akarja, hogy mások is olvassák, de télleg annyira viccesek voltak! XDXD


Ma megyünk mamám szülinapjára, asszem 61 éves lett. Valahogy meg kéne venni a filc anyagot, amiből a karácsonyi ajándékokat akarom készíteni... És a Dittáét is abból akarom.... Ja, elfelejtettem mondani, hogy a suliban kihúztuk a neveket. Az én szerencsémmel Gergőt húztam ki. :((((((( A szünetben lehetett cseélgetni a neveket, de nekem nem sikerült. Óra alatt az Attila megszólított, hogy mi lenne, ha cserélnénk. Nála a Robi volt, és tudja, mikor cserélem el a Robira!! :@ Kifejtettem, hogy én csak lányra cserélek. Erre elcseélte a Zolival a Dittáért és velem is, szóval így került hozzám a Ditta. :))) Sajna megtudta, mert valaki elmesélte neki, de sebaj.

Ami még cserélgetéskor történt a szünetben:
Orsi: Kit húztál?
Én: Ugye nem mondod el senkinek?
Orsi: Nem, dehogy!
Én: A Gergőt... :((
Erre az Orsi hátrafordult és komolyan, a jelenlétemben elmondta a fiúknak:
-A Dóra a Gergőt húzta!
Ez a lány nem normális! Nem mondok el neki egy titkot se! >:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat