Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

rai naplója


Night rain [133816 AL], gazdája rai
Na zavarj!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133816
Na zavarj!

Szörnyű pocsék kedvem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most mindenki hagyjon békén! (Majdnem) mindneki ellenem van!!!!!!!!!! Már péntek óta nem jutottam a géphez és most is este, amikor alig tudok netezni, mert csigalassú a net! Mindig este jutok a géphez, hála a drágalátos családomnak! Nem vesztem össze senkivel, de szörnyen hatragszom rájuk, amiért mindig a nyakamon lógnak és nem hagynak otthon egy kis egyedüllétet se! :@ Mindig oda jönnek, ahol én vagyok!!
Ahh, meg ell nyugtatnom magam.....
Szombaton (saját pénzemen) megvettem az IM magazint, Blúúú szerint Pokémon volt benne. De még mennyire! :D Nagyon tetszik a Pikachu gyűjtő! :)) Thanx, Blúúú! A Brigi meg megint el akarta rontani, hogy mér vettem meg ennyiért a magazint! :@ Nem csak azért vettem meg! Még..... még... még.... Senki se tökéletes! XD Nekem nagyon sokat jelent a Pokémon! Nekem kisebb a gyűjteményem, mint az újságban, de van egy pár cuccom, ami nem kapható sehol. :) :P Meg saját készítésű poszter. :)
Erre kicsit megnyugodtam... :/ Még annyi történt, hogy pár napig náthás leszek. Ma úgy gondolom, ki is hagyhattam volna a sulit (megérte volna csak azért is, mert Éva néni szivatott minket tesin :/). De amúgy abból a nézetből jó, hogy pl. ma is nagyon ariiik voltak velem. :) I am tuskó. :(

Matekból és tesiből négyes lettem, de a többiből ötös leszek. Éva néni szerint nem gyakorlok eleget, de nem érdekel, mert ígyis-úgyis gyakorlok anyukámmal és hagy haragudjon csak rám. Vannak ennél fontosabb dolgok is az életben. :P

Apropó, körvonalazódik bennem, mi akarok lenni. Az már tuti, hogy rajzfilmekkel akarok foglalkozni, de gondoltam két dologra... Titok! :P

Na jó, bocs az elején az érzelemkitörésért, de már úgy elegem van, hogy nekem lesz mindig rossz itthon. -.- (tesóm ebben a pillanatban is énekel a kádban -.-") Jól bírom az egyedüllétet, harmadikig senki se barátkozott velem és az orsi (volt barátnő) is csak azért, hogy kihasználjon. zt se értem, hogy a brigi mér utál. Mindegy, én is utálom. (ki az a brigi? lásd: ősellenség)

Mek, végül is napi 30 látogatós az oldalam, ami Magyarország egyik központja. Szeretnék frissíteni és japánból kell mindig átfordítanom a híreket, hali!

***************************************

Mégis itt vagyok még egy kicsit. Blúúú naplóját olvastam. Elfelejtettem mondani, hogy ének órán előbbre ültettek. Azért nagyon szívesen ültem volna még a Virág mellett, aki egy irtó kedves és gyönyörű lány (éppúgy, mint a legjobb barátnője, ugye, Blúúú? :D) és most az orsi mellett ülök. A jó, hogy Blúúúval össze tok nézni, de azért az rossz, hogy az orsi nem tudja befogni a lepénylesőjét. -.-" Mindegy, most csak azért írok így, mert rossz kedvem van, de felvidítanak Blúúú (és Sony Erik :D) levelei. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat