Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

rai naplója


Night rain [133816 AL], gazdája rai
LOL

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133816
LOL

Éppen most tértem vissza Blúúú naplójának az olvasásából. Nagyon tetszik, főleg az én uncsi írásaimhoz képest. Blúúúnak üzenem:
"A fejemet elröhögtem, annyira jó a napló. :)) Az utolsó bejegyzéshez annyit, hogy én nem vagyok benne, bármi is az. :P"
Ha egy kergemarha éppen ide téved, akkor vigyázat! Én már megfertőződtem! Ez a betegség halálos! És ha a közelemben vagy, nagy az esélye, hogy elkapd! (Kivéve drágalátos osztálytársaimnak, a fiúk közül felfogni se bírják, mi ez. :P) Jaj ne...! Mindjárt elkezdem.....

Elkapott ez a Pokémon Láááááz!
Po-ké-mon!

Váááá! Sikerült kicsit megfojtanom magam..... Elég súlyos a Pokémon Lázam és egyre súlyosabb lesz.... Na mindegy, de ez ellen nem lehet elfutni....Gyorsan témát is váltok.

Az Orsival kész, vége!! A napokban isten bizony, hogy megmondom neki. A szünetben ott méregették az osztálytársaimat, hogy olyan hülye kényes segfejek. Be kellett szólnom nekik, már megbocsássatok! :@ Az Orsi a Brigi oldalán van. Ez nekem nem tetszik. Nagyon nem tetszik. Amikor a Brigit kidobták, ezt mondta:
-Óóóóó, kiesett egy remek barátnő!!
Vááá! Nam indegy, úgy nemédekel, ahogy van. Soha többet nem jöhet vissza hozzám. Ja igen: a kapitánylabdát kicsit gyakoroltam itthon és szerintem jobban ment. Nem akarok béna lenni. Nem akarok vesztes lenni. I wan't lose! Hiába, próbálok mosolyogni és jól érezni magam, ami félig sikerül is, de belül már meghaltam. Mit beszélek én itt???? I wan't lose! XD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat