Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

rai naplója


Night rain [133816 AL], gazdája rai
Karácsony 3. napja?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133816
Karácsony 3. napja?

Úgy látszik, 3 napos a karácsony. Erre vártunk egész vében. És most itt van! :) Tegnap elfelejtettem megírni, de megkaptam a híres-neves kosárlabdát. :D Most nincs nálam a Kimi No Soba De CD, kölcsönadtam a mamámnak, de holnap visszakapom. A Photoshop talán fárasztó, de nekem tetszik. Azért mégse merek belépni, mert a gépünk így is nagyon sokat dolgozik, és ha 5 GB tárhely elfogy, a gépnek KÁMPEC. De azért lehet, hogy belépek, hiszen a photoshop csak egy hónapig van. És egyre fogy az idő! Na nem baj, most annál a mamámnál ebédelünk, akinél tegnapelőtt. Hurrá, megnézem a Pokémon mozifilmet!! :)))) Bár egy kicsit durva. :S Mindegy, a kedvenc Pikachu kisfilmem, a Pikachu Vakációja van az elején, amiben Raichu is van. :) Hali, elolvasom a leveleim, belépek az állatneveldére, írok a csapatkapitányok fórumába, megnézem az oldalam, aztán irány a Windows Photoshop! :D

*************************************************

Délelőtt nem jutottam oda, csak most, 18:12-kor. :) Nem is olyan nehéz kezelni! :))) Sikerült csinálnom egy gyereket, ez is valami. Kezdem egyre jobban érteni, bár nem a kezdőknek ajánlanám. ;) :)

*************************************************

Pontos idő 18:19. A gépünk a kikészülés határán van. Feltettem a képet az AL-omra, de iszonyúan lekicsinyítette és a Paint-ben akartam lekicsinyíteni. Hát kiírja, hogy a program nem válaszol. Szóval irtóra kicsi a kép, meg is nézhetitek, a gépen meg selejtezni kell. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat