Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

rai naplója


Night rain [133816 AL], gazdája rai
2009-01-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/133816
2009-01-01

Happy New Year!

Tegnap újra eljöttek a Kristófék. Az volt a tavalyi év egyik legszebb napja. Volt kaja, pia, szórakozás! :D A Kristóf és én kártyáztunk, és egy új labdás játékot is kitaláltunk. Svédországban hokizik és megtanított pár hokis trükkre. :) Meg volt mindenféle játék, meg a tesóm is beszállt egy kicsit és ő lett a labdás játékban az edzőnk. Akkor én és a Krisi híres hokisok voltunk. Ő svéd származású volt és Eriknek (ejtsd: Érik XD) hívták, én meg egy japán lány voltam és Haruka (jelentése: messzeség) volt a nevem. Tesómnak/edzőmnek pedig Emma. Minden volt, amit el tudsz képzelni, félpercenként szaladtunk az ablakhoz tűzijátékot nézni, de addigra mindig elmúlt. XD Egész este irtózatosan röhögtünk! Minden volt, amit el tudsz képzelni! A felnőttek jobban szerették volna, ha nem szaladgálunk, de nagyon nem is tudtunk, mert nevetve nem tud ilyesmit az ember. :) Sajna tízkor elmentek, mert a Kristófnak a majdnem 3 éves tesója, Lila már álmos volt. De addig is cseréltünk újra kártyákat. :D Lett egy Buneary-m, Skitty-t és Riolu-t pedig kölcsön kaptam, mert újévkor terveztem a plakát megrajzolását és pont ők kellettek rá. n_n Ezen kívül kölcsönkaptam egy Empoleon X-t. Ez gy ritka kártya. :) Én meg csak úgy, semmi nélkül odaadtam neki egy Sceptile EX-t. Ez alig fordul elő és sokkal erősebb, mint az X kártyák. De hát Svédországban tud a többiekkel játszani, itt meg senki se TGG-s. Majdnem egy Pikachu-t is sikerült cserélni, de szorított az idő. Ennyi volt az egyik legjobb nap a tavalyi évben. :D Alig várom, hogy nyáron újra jöjjön. n_n Még arról is tudósított, hogy gameboy-t is lehet kapni, csupán 5000 ft-ért!!! Már meghoztam a döntést, kimegyek Svédországba! >:)

És bocsi, elfelejtettem tegnap egy csomó mindent, de már lusta vok leírni, pedig a titkaimról szólt volna. o_o Mindegy, jövőre megtudjátok. Csak egyet hagy osszak meg veletek:
Ha valami jót szeretnétek velem tenni és én csak bólintok, vagy azt mondom, aha, akkor vagy zavarban vok és nemtok megszólalni, vagy nagyon szomorú vagyok. Történt pár ilyen eset az évben, bocsesz azoknak az embereknek. -.-""

Legyen jó évetek! Az év első napja van, nekem csak két becenevem. Van talán csak egy? XD Hi: Raichu (és Mr.osztálylegszebbje :P)

Goodbye, mgé pár embernek boldog újévet kell kívánnom! :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat