Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Toki naplója


Dr. Yoru [3617 AL], gazdája Toki
Nyári AnimeCon

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/3617
Nyári AnimeCon

2009.08.23. Nyári AnimeCon - Petőfi Csarnok

Nem hittem volna, hogy 3 év után újra eljutok egy ilyen összejövetelre. A 2006-os "Sakura Party" nem hagyott bennem izgalmasabb emlékeket, de ez a mostani baromi jó volt. Nagyon sokat fejlődött ez az egész felhozatal terén.
Nos ugye úgy kezdődött, hogy szerdán hazamentem vonattal Fenyvesről - jó volt, és a balcsi még mindig eszméletlenül csodálatos, sajnáltam is otthagyni. Csütörtökön felugrottam mamámhoz a cimbalomba - különben otthon halálra untam volna magam -, és megint beszélgettünk egy jót.
Aztán pénteken elérkezett a várva várt nap; Rei feljött Pestre. Mivel ő 3 napos jegyet vett, ezért elnéztünk még aznap a pecsához, de nem ment be. Ugyaneznap elmentünk még az Ilka utcai mangaboltba.

Szombat~ ez valami istenkirály volt. Úgy 7 körül értünk oda, és beálltunk a sorba - ígyis bőven a sor elején voltunk. Aztán teltek az órák, és kilométeres sorok kígyóztak, nagyon brutális látvány volt. Na igen, ezt egyszer már én is megjártam. Most viszont nem estem ebbe a hibába. 10-kor kinyitották a kaput - megbeszéltem Rei-jel, hogy mindenek előtt először irány a soj-pult -, és rohantunk be, míg mások, akik elöttünk voltak, csak botorkáltak befele. Így elsőként érkeztünk Case-ék asztala elé. Épp pakolták ki a kitűzőket. Nekem azonnal feltűnt egy Sadie kitűző. Wáá, de örültem, róluk mindenképp akartam már ilyet. Aztán megláttam Shou-t.. na rögtön ebből is egyet.. aztán jött a Deluhi, majd megkérdeztem, van-e Aoi, és igen, 2 fajta is volt, így mindkettőt megvettem. Na ez így volt 1000. Ezután Case kipakolt néhány japó zenei újságot - Peach, Fool's Mate, etc. - utóbbit azonnal a kezemben vettem, és mikor megláttam a gyönyörűséges Gazette címlapot, elhatároztam, kerüljön bármennyibe - már amúgyis terveztem egy ilyen újság beszerzését -, de megveszem. 5 rongy volt.. de nembaj, úgyse költök magamra soha, és eleve benne volt 3 kedvencem: gaze, alice nine, sadie. Nagyon szép, igényes lap. No eztán átmentünk a nagysátorba, ahol mangák/egyéb fancuccok tömkelege várt minket - vagyis inkább Rei-t. Legnagyobb meglepetésemre a SakuraZaka pultjánál újabb jrockos cuccokat találtunk. No itt vettem egy gaze-s mobiltartót, olyan jól nézett ki. Aztán újabb kitűzők - ezek viszont nem voltak olyan érdekesek. Voltak még jrockos bögrék, pólók, egérpadok.. Rei aztán kiszúrt egy gaze puzzle-t, és megvettem. Tök poén. Ezt a sok gaze cuccot.. pedig nem is vagyok fangrill. Mégis, Aoi. <3
Pénzem nagyjából így el is fogyott, össz-vissz egy 10-est áldoztam ezekre a dolgokra. Ezután már csak Rei keresnivalói után kutatgattunk, végül ő is rengeteg mindennel lett gazdagabb. Fényképezgettünk - voltak jó cp-sek. És itt meg kell említenem egy Reita cosplayert, aki egyszerűen még az igazin is túltett. Ha nem tudtam volna, hogy con van, azt hiszem, az igazival állok szembe. Rei szíve nagyot dobbant, de nem csoda, ez a csávó engem is megfogott.
Délután hazamentünk, megkajáltunk, majd visszamentünk az afterparty-ra. Istenem, de jó volt megint kiőrjengeni magamat! Bár Rei nehezen bírta, de 11-ig sikerült ott maradni. Volt Despa hollow, Giru, Diru, a Gaze-tól 2 szám is, alice nine rainbows, Gackt vanilla - ofkorz -, és ami csúcspont volt; Sadie meisai. Ezért rimánkodtam elötte, és basszus, leadták!! [Egyik Shoxxon már adták ezt, de akkor még abban a hitben voltam, hogy Dirut hallok..] Áh, mennyit ráztam a búrám, annyira jó volt.
Végeredményben nagyon jól éreztem magam - sok jófej emberrel találkoztunk. És a cuccok, amikkel hazatértünk... úgyhogy ha az őszire nem is - mert Székesfehérváron lesz-, de a tavaszira jó lenne megint ellátogatni. Úgy örülök, hogy bővült a jrock piac - mert hát ezért mentem csak be. Tényleg abszolút mindennel meg vagyok elégedve.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat