Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Toki naplója


Dr. Yoru [3617 AL], gazdája Toki
2009-09-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/3617
2009-09-14

No ami szeptember első heteiben történt röviden:

~ Eszter hozott nekem 'abszolút platina szőkítőt', vagyis Palette Color XXL-t, mert az anyja ilyet vett neki, pedig kissé nagy különbség van az ő sárga haja és a fehér festék között. XD Szal' megkértem, így elhozta, majd este be is melíroztam, és tökjó színe lett. Elvileg csak ki akartam próbálni egy tincsen, hogy mennyire fogja már be a hajamat - fél éve nem volt befestve -, és egész jól kivilágosította, néhol meg egész szőke lett. :D Úgyhogy párszor még be lett festve, a végén persze már csak melíroztam igazítás gyanánt, és egész jó lett. :)

~ Eljutottam az X-akták 7. évadához, ahol végre Scully újra visszakapta a hangját. Ezt úgy értem, hogy az 5-6.évadban más szinkronizálta őt, amit eleinte nem igazán preferáltam, de végül persze sikerült megszoknom. Most meg az első 4 évadbeli hangját kell szoknom, vicces. :D De ez akkora marhaság.. Főleg, hogy ő az egyik főszereplő. Mindegy, de Skinner-nek minden évadban más hangja van, ami lol. És ebben a 7-ben nagyon gáz. :S Aztán ott van a bagós, na annak is mindig más, plusz Krychek.. -.- Persze mindig az első szinkronszínésznek a hangja passzolt eddig a karakterhez, dehát mindig variálnak.

~ A rendkívűli mértékben elszaporodott primitív lakosságú MiniTokyo bezárt. Abból a szempontból sajnáltam csak, hogy néha-néha jó volt ott olvasgatni a blogokat, azon belűl a kötekedős, bepofázós kommenteket, de amúgy tényleg jó lesz egy időre pihenni hagyni ezt a projectet. Erről jut eszembe, hogy jó lenne egy normális fórum - mint amilyen a mondo volt fénykorában -, ahol lehet haverkodni, és mindennap dumálni a témákról. Sajnos a mondo végleg becsődölt, a zenei témában csak ezek a szűk látókörű, retardált fanpicsák írnak. Ráadásul azoknak a bandáknak a topicjába, akiket én nem is nagyon kedvelek, szal'... Már nem lehet mindennap írni, mert válasz az alig van néha, ennek tudatában meg nem szívesen jártatja az ember a száját. Sajnálom, de most mit csináljak? A soj nekem túl kötött, és ott főként csak linkelgetés megy a letöltésekhez. Nekem szükség van arra is, hogy kibeszéljem a bandának épp aktuális dizijét, pv-jét, estébé. A két véglet tényleg, mert mondón meg már túlzásokba esnek, nagyon átmennek fangrillbe, mintha a zene nem is lenne. Úgyhogy választásom nagyon nincs, egyelőre maradok a helyemen, aztán majd meglátjuk, hogy alakul.

~ Egy hétfői nap alkalmával, mikor össz-vissz 3 szakelméletre kellett bemenni reggel, elmentünk mozizni. Már hétvégén lezsíroztuk, hogy megnézzük a Végső Állomás 3D-t. Persze engem inkább a 3D-s dolog hozott lázba, hisz még nem néztem úgy filmet moziban. Szal' 10-kor végeztünk, majd shoppingoltunk egyet a kínaiban - egy pulcsi és egy csini hosszúujjas pólóval gazdagodtam *.* -, majd át az arénába, pont film kezdésre. Akkora szar volt. XD Végig röhögtem, ahogy az előző 3 részt is. Érdekes volt így 3D-ben látni, főleg mikor a vér a pofámba fröccsent, meg amikor kiszúrta a szememet egy felém repülő csavar. XD Mégjó, hogy vittem szemüveget, és a 3D-s alá vettem, különben lófaszt se láttam volna. :'D Szal' nagy lol volt.

~ Zene
Olvastam, hogy Zill betegeskedett, így fel is néztem a blogjára, és egész júliusban nem írt egy szót se. Szegénykém. :'C nagyon remélem, hogy semmi komoly nem volt vele, és már jól van.. Viszont megválnak Velo-tól, ami nem igazán hatott meg, dehát nekem annyira mindegy végülis, hisz nem vagyok oda a Moran zenéjéért.
Aztááán. Nem értettem, miért vannak úgy oda egy bizonyos α:Vout bandáért, de aztán kiderült, hogy az énekes miatt, aki váratlanul eltűnt. Mily jellemző. -.- De az mondjuk ledöbbentett, hogy fellépések előtt meg után vagdosta magát. O_o' Csóri gyereket mi érhette, hogy erre vetemedett? Mindenesetre az egyik tag átvette a helyét.

Öhh ennyi. XD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat