Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Toki naplója


Dr. Yoru [3617 AL], gazdája Toki
2009-09-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/3617
2009-09-01

Szeptember 1. - Évnyitó

Nos, kezdjük még az utolsó nyári héttel, amikor elvileg Rei-jel mentünk volna Con után hozzájuk, Gyarmatra, de ez a terv meghiúsult, ugyanis a szemem bevörösödött, plusz meg is fáztam még hozzá, így nem tudtam velük menni. Még aznap hazajöttek apáék, majd másnap elmentünk a szemészetre. Mint kiderült, kötőhártyagyulladásom van. Kaptam szemcseppet, úgyhogy 1 hétig áztatnom kellett vele a szemgolyóimat. Ez amúgy a Dóri kivételével mindenkin végigment. De azért jó, hogy nem 1 héttel korábban (balcsi meg con miatt), és nem is 1 héttel később (suli miatt) történt ez a szememmel, mert akkor sokkal rosszabb lett volna. Megbeszéltem Rei-jel, hogy majd szünetben lenézek hozzájuk.

Na és akkor suli. Fél 12-re kellett bemenni, úgyhogy mi voltunk az elsők Esztivel, pedig pont féldélre értünk a tornacsarnokba. Örültem, hogy egy pár embertől megszabadult az osztály - 17-en maradtunk -, bár akiket nem igazán kedvelek, azok maradtak sajnos. A beszéd után felhúztunk az új termünkbe, amibe alig fértünk be - évről évre kisebbet kapunk -, aztán lediktálta Zsuzsa né az órarendet, amit ismételten egy ép elméjű valaki állított össze nekünk. Eleve úgy jönnek a hetek, hogy 1.,3.,2.,4. heti órarend szerint következnek. -.- Hétfőn meg például csak szakelméletünk van, de délután 2-kor.. aztán szerdán a 4. órától kezdünk (ami nem is lenne baj, ha nem kéne a 10. óráig bent rohadni.). De ami a legnagyobb döbbenet volt, hogy a tesi megmaradt. Éljen.
Mégis, annak ellenére, hogy egy gagyiszar órarendünk van - bár még próbálunk változtatni rajta -, mégse kell tanulni a jogon meg még plusz 2 szakmai elméletes órán kívűl semmire, úgyhogy így megszakadni se kell iskolábamenet a sok 10kilós könyvekkel. Szal' 1db könyvünk nincs, ami tök zsír. Úgyhogy a jogot tanulni kell, mivel vizsgatantárgy, valamint a szakmai elméletet, ami szintén az, plusz ami kis semmiség - remélhetőleg valóban az lesz -, a népművészet. Ezen kívűl szakmai gyakorlatunk van, ahol általában a falon dolgozunk, na meg rajz órák sora, amit szeretek.

Második nap - szerdán - tesivel indítottunk a 4. órától. Szerencsére már hagynak minket békén, úgyhogy nem lesznek majd nagy osztályzások. Aztán jött 4 népművészet mr.ego-sensei-jel, de meglepő mód egész tűrhető volt, elég normálisan viselkedett. A tantárgy kapcsán szó esett Japánról is, ezen belűl pedig a lolitákról. Plusz még megemlítette, hogy milyen jó a japán zene. Persze ezzel csak én tudtam egyet érteni a többi bunkó laikussal szemben. A végén még kiderül, hogy csípi a vk-t. :'D Majd egyszer rákérdezek.
Eznap derült ki, hogy van még 2 jogismeret óránk is, de szerencsére csak az egyiket tartotta meg a tanárnő. Kikaptuk a tételsort, amire ránézni is rossz volt. Remélem azért, hogy annak ellenére, hogy száraz anyag, meg fogom érteni. No ennyi volt a 2. nap.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat