Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
csukaszezon

(mé nem tok ide képet tenni, hm???)

Csuka szalonnaágyon

Négy személyre: 80 dkg csukafilé, 2 darab színes zöldpaprika, 1 darab paradicsom, 1 fej vöröshagyma, 50 dkg füstölt szalonna, 40 dkg csirkemáj, só, bors és ételízesítő ízlés szerint. A körethez rizs, gomba, kevés olivaolaj.

A tepsibe fél centiméter vastag füstölt szalonnaszeletekre fektetjük az irdalt csukát.
Az előkészített hús némi fűszerezés után került jó fél órára a 180-200 Celsius fokos sütőbe, miközben a tűzhelyen már pirult a ragu első összetevője, a 15 dekányi, kockára vágott szalonna.
A raguban együtt pirul a szeletekre vágott vöröshagyma, a paprika, a paradicsom, majd a csirkemáj-darabok is a serpenyőben landolnak. Már fő a köretnek szánt gombás rizs, kisvártatva pedig a ragu a tepsiben találkozik a csukával, s pár percre "összemelegedni" a sütőbe kerülnek.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat