Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
párkapcsolat!


Sziasztok!
Szerintem olyan, hogy "ideális NŐ" nem létezik, hanem egy nőt ideálissá kell tenni!Az fontos, hogy az elvárásaink, igényeink, és az amit adni tudunk cserébe az a lehető legjobb összhangban legyen!
Sajnos mostanában mindenki azt hiszi, hogy egy kapcsolat csak a szerelemről és a szexről szól, és ha már túl vannak egy ilyenen, akkor már nagylányoknak vagy nagyfiúknak érzik magukat. De ez nem így van, mert egy igazi párkapcsolat nem csak erről szól. Egy igazán jó kapcsolat főként az alkalmazkodásról szól, ami nem csak annyiból áll, hogy elfogadjuk egymást olyannak, mint amilyen, hanem meg kell tudni, változtatni párunkat a saját elvárásaink szerint és nekünk is változnunk kell az ő igényeinek megfelelően. Két teljesen össze illő ember nincs ehhez mindkét félnek változnia, kell, és így lehetővé válik, hogy elsőre megtaláljuk az igazit. De ezt általában nem tudja elfogadni senki. Milyen ember az, aki a szerelméért nem hajlandó változni nem hajlandó, lemondani esetleg a haverokról vagy a hobbyjáról vagy néhány általunk vélt rossz szokásról. Vajon milyen nagy lehet ott a szerelem. Pedig az ilyen emberek hangoztatják, azt hogy szép a szerelem mindent megér. Csak azt nem, hogy bármi áldozatot hozzanak érte. Egy igazi kapcsolatban nem csak a mának kell élni és a bizonytalan jövőbe, nézni, hanem minden cselekedetünkkel egy még boldogabb jövőt kell megalapoznunk ez a biztosíték, arra hogy holnap egy még szebb napra ébredjünk. Sokak számára ez így nehéznek, sőt ijesztőnek hangzik és bele sem vágnak és sajnos csak kevesen, tudják, hogy mindezt megtehetik úgy is, hogy nem mondanak le a ma szépségeiről és örömeiről. Az ilyen kapcsolat az, ami az idő folyamán nem ellaposodik, hanem a szerelem múlásával egy olyan szeretet alakul ki, amikor az emberek nem a saját érdeküket nézik, hanem képesek bármi áldozatot hozni társuk érdekében akár a saját érdekük rovására is. Szerintem így lehet valakiből ideális nő, és ideális pasi.
Kissé furcsa hogy éppen én magyarázok ilyeneket, amikor nekem még nem volt komolyabb kapcsolatom, aki pedig már túl van néhány kapcsolaton annak fogalma, sincs az egészről.Talán tévedés az egész ez esetben szeretném, ha valaki megírná, hogy valójában hogy is kéne működni ennek az egésznek.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat