Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Levél-2 volt kedvesemnek.

Egy hajnali telefonbeszélgetésben még azt mondta, hogy nagyon szeret, és csak időt kér, hogy kicsit rendbejöjjenek a dolgok. Vizsgaidőszak, otthoni problémák, stb.... És, hogy nem akar elveszíteni, és a sokszor emlegetett mondat. : "mondtam már, csak egy pasinak van helye a szívemben, és az te vagy! Arra kértem, hogy munka után hazafelé beszéljük meg, de ő arra hivatkozott, hogy nem ér rá, és munka után jön elé egy kedves barátja, aki közel áll a szívéhez. Én kissé féltékenyen kérdőre vontam, hogy ki az az ember, aki olyan közel áll a szívéhez, erre ő azt mondta, hogy egy barát, de ha ennyire féltékeny, bizalmatlan vagyok, akkor inkább fejezzük be az egészet! Ekkor írtam neki ezt a levelet!

A válasz, és a reakció a lap alján!


Szia!
Bocsi a zavarásért, de a hajnali telefonbeszélgetés után még mindíg nem tudok aludni! :-)
Még mindíg nem tiszta számomra, de úgy érzem becsaptál!
Mindvégig, amíg nem beszéltük meg, hogy lezárjuk ezt a dolgot, azt mondtad, hogy szeretsz, és rajtam kívül nincs esélye más pasinak, és csak időt kérsz, mert most sok a "viharfelhő" körülötted, nagyot csalódtál, és nem mersz senkit közelengedni magadhoz, mert félsz az újabb csalódástól!
Próbáltam beszélgetni veled őszíntén, gondoltam, ha egy "barátnak" beszélsz a nehézségeidről, problémáidról, azzal talán némi terhet levehetnék a válladról, talán könnyebb lenne, ha valakinek kibeszélnéd magad. De te nem akartad, amit bizonyos mértékben meg is értek. Arra hivatkoztál, hogy vannak dolgok, amik megtörténtek, azon már úgysem lehet változtatni. Ez nem így van! Bizonyos mértékben még a múltunkat is meg tudjuk változtatni, egy bizonyos "időgép" segítségével. Mindenkinek megvan a maga "időgépe" ! Az emlék, ami a múltba visz, és az álom, ami a jövőbe visz! A rossz, hátráltató dolgokat, csak ki kell törölni emlékezetünkből, csak tudni kell használni azt a bizonyos "időgépet" . Szükséges hozzá egy barát, társ, aki segít abban, hogy a rossz dolgok helyére jók kerüljenek, hogy a rossz emlékek gondolatai helyett, sebeid "nyaldosása" helyett, egy új, jobb, boldogabb jövőt tudj megálmodni magadnak. Szükséges még hozzá rengeteg kitartás, önbizalom, bizalom, hűség, megértés, megbocsájtás,barátság, szeretet, őszínteség. Ezek mind a rendelkezésedre állnának, ha igazán szeretnéd.
Megérteném, hogy most valóban nem akarsz bizalmaskodni, nem akarsz sekit közelengedni a szívedhez, mert félsz az újabb csalódástól.
De akkor hogyan került képbe az az autós emberke, akiben egy újabb reményt látsz, akit egy hónapja ismersz, aki eljön eléd, és autókázni fogtok?
Ő hogyan került közel hozzád? Most valóban úgy érzem becsaptál, kihasználtál!
Megigérted, hogy ha majd enyhülnek a dolgok, akkor majd találkozunk, és beszélgetünk, én leszek az első, akire időt szakítasz. Remélem valóban így lesz, addíg is gondolkodj el rajta, hogy van egy ember, aki teljes szívéből belédszeretett, mert "zöld utat" adtál neki, és ezzel igen sok fájdalmat okoztál neki.
Nem rosszindulatból, de azt kívánom neked, hogy te is átéld azt, amit most érzek, így talán kicsit jobban mérlegeled majd a döntéseidet, és felelősségteljesebben tusz majd gondolkodni. Ajánlanám neked a "Kis herceg" történetét. "Egyszer,s mindenkor felelős vagy azért, amit megszelidítettél"
Bármennyire is fáj ami kettőnk közt kialakult, nem haragszom érte, mert még mindíg fontos vagy nekem, és tudom, hogy szükséges, tanulságos volt ez számomra.
Azért van szükségünk ilyen buktatókra, hogy megtanuljunk felállni! Azért kellenek a fájdalmak, hogy megerősítsük a lelkünket, jellemünket! Azért van szükség csalódásokra, hogy ha eljön az igazi, akkor azt megtanuljuk értékelni, tisztelni, és elfogadni!
Remélem te is tanulsz belőle!
"Sok emberrel találkozol életedben, de csak a barátaid azok, akik örömmel töltik el szívedet.
Ha magaddal törődsz, használd a fejed.
Ha másokkal törődsz, "gondolkodj" a szíveddel.
Az okos emberek megbeszélik gondolataikat.
Az átlagemberek megbeszélik az eseményeket.
A rossz emberek kibeszélik az embereket.
Aki pénzt veszít, sokat veszít.
Aki elveszít egy barátot, még többet veszít.
De az, aki elveszíti hitét, mindent elveszít!!!
Tanulj mások hibáiból. Nem élsz oly sokáig, hogy mindent saját hibáidból tanulhass meg."

A válasz, : Sok a szóismétlés!
A reakció : Munka után az egyik leányzóval kint beszélgettem. A "volt" kedvesem kijön az ajtón, odamegy az egyik parkoló autóhoz. Egy pasi száll ki belőle, átölelik egymást, és veszettül elkezdenek csókolózni. Ha idegenek csinálták volna ezt a szemem láttára, még az is zavaró lett volna, hát még így. el nem tudjátok képzelni mit éreztem akkor. Mintha kést döftek volna a szívembe, és jól meg is forgatták volna azt. Az a "kedves csupaszív viráglelkű ember" (ezt ő mondta rólam)
egy nem is tudom mivé változott át. A szívem hirtelen csordulásig megtelt gyűlölettel, és boszúvággyal, de szerencsére sikerült uralkodnom magamon, és szó nélkül tűrtem az egészet, aztán ismét írtam neki! :
Szia!
Úgy érzem, tartozol némi magyarázattal.
Átvertél, sárba tiportad, az érzéseimet. Olyan őszíte tekintettel kedves szavakkal hazudtál nekem, és ezzel kishíján rombadöntötted az életemet.
Tisztában voltál azzal, mit érzek irántad, és ennek ellenére nem voltál annyira "gerinces", hogy legalább beültél volna a kocsiba, és elhajtotok, nem előttem enyelegtek! Ez aztán igazán téged minősít, most már elhiszem a pletykákat rólad. Kilenc emberrel volt nézeteltérésem, vitám a mekiben miattad. Próbáltalak kimagyarázni, és bizonyos dolgoktól megvédeni, mert szinte teljes mértékben megbíztam benned, annyira őszíntén tudtad előadni azt, hogy "Nyugi, tudod, hogy más pasinak nincs hely a szívemben, csak időt kérek, mert sok az otthoni probléma, és a vizsgaidőszak miatt sincs igazán időm." Most nem is tudom leírni, mit érzek, csak sorban hallgatom az "Ugye, megmondtam" beszólásokat, és nézem a kollégák sajnálkozó, szánakozó tekintetét. Remélem vasárnap este adsz némi magyarázatot.

Válasz :

Erröl már nem akarok veled, se senkivel beszélni.Minden kapcsolatot meg kívánok veled szakitani.Illetve tegnap beszéltünk egymással utoljára.Sajnálom.Törődj bele szépen, és kérlek ne hívj fel, ne üzengess (email,sms,mms), és ne keress otthon soha többé!!!!
ÉG ÁLDJON

Végül egy utolsó levél neki :

Sajnos nem tudok olyan könnyen túllépni rajta.
Én nem olyan vagyok, hogy még ki sem hűlt az egyik helye, máris egy új ember költözön a szívembe. Ismerős mondat, ugye?
És erre emlékszel? : Ha esetleg másik fiú után húz a szíved, akkor légyszi mondd meg, vagy ha túl cikinek tartod, akkor írd meg SMS-ben. Lehet, hogy nem bennem találod meg a nagy szerelmet, de akkor légyszi közöld velem. Bármennyire is fájna, én megértő lennék, és barátként lehetne folytatni, és nem ellenségként.
Erre a válaszod, egy megint csak ismerős mondat, amit oly sokszor elmondtál! : "Nyugi, mondtam már sokszor, hogy csak egy pasinak van helye a szívemben, és az te vagy."
És ezt szerdán halnalban is megismételted, és este már egy másik pasival enyelegtél a szemem láttára, és még csak nem is zavartattad magad.
Tálcán kínáltam fel neked a barátságomat, a szívemet, a lelkemet, az érzéseimet, de te ezt földhöz vágtad, és a sárba tiportad. Ezek után úgy gondolod le van rendezve azzal, hogy : "Törődj bele szépen."
Amit idáig ismersz belőlem, én egy olyan "Kedves, csupaszív, viráglelkű" emberke vagyok, ezt te mondtad rólam. Valóban, egy eléggé türelmes, általában kedves vidám ember vagyok, még egy légynek sem ártanék, és egy virágszálat sem szívesen szakítok le, de érted szívesen megtettem. 31 éves koromig egyetlen csúnya, trágár szó nem hagyta el a számat, de éppen a mekiben, egy hasonló eset miatt megtettem. Akkor hónapokig mogorva, nyugtalan folyton kötözködő voltam, mert nem tudtam magam túltenni bizonyos dolgokon. Most sajna hasonló helyzet kezd kialakulni. Mint láthattad az SMS-eket nem túl baráti jelzőkkel illettelek. :-( Az a "kedves, csupaszív, viráglelkű" ember mostanában arra gondol, hogy : "Minek él az ilyen lány, minek kellett az ilyennek megszületnie." Kérlek ne hagyd, hogy ismét megtörténjen. Ha vannak benned érzések, vannak egyáltalán érzelmeid, akkor kérlek ne hagyd, hogy minél tovább szenvedjek.
Olyan sebet ejtettél szívemben, amely hónapokig gyógyul, és örök nyomot hagy. Szeretnék teljesen véget vetni a dolognak, hogy a sebem begyógyúljon, de sajnos amíg hetente többször találkozunk, látjuk egymást a mekiben addíg ez a seb napról napra ismét felszakad. Te vagy az, aki átgázolt az életemen, neked kéne elmenni úgy, hogy ne kelljen hetente többször találkoznunk. Jobb távolról szeretni, mint közelről gyűlölni, így talán néha majd úgy gondolhatsz rám, mint egy " kedves, csupaszív, viráglelkű" emberre, aki téged teljes szívéből szeretett. Nagyon sajnálom, hogy így alakult.


THE END!








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat