Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Probléma, megcsalás, "NŐ"

Elég sok probléma adódik abból, hogy sok dolgot azért teszünk úgy, ahogyan éppen teszünk, mert a mai rohanó világban ez így elfogadott. Szerintem ez így elég nagy butaság, mert mi magunk határozzuk meg, hogy mit tartunk elfogadottnak. Nekünk, magunknak kell meghatároznunk, hogy mit tartunk jónak, és milyen úton kell haladnunk! Magunknak kell alakítani sorsunkat. Nem mindíg a hangadókat kell követnünk, mert nem mindíg az a helyes irány.
Nem mindenben kell alkalmazkodnunk, hanem néha vállalni kell önmagunkat, és ezzel elég sok rossztól kímélhetjuk meg magunkat.


A megcsalással kapcsolatban : Sokan úgy mennek bele egy kapcsolatba, hogy semmi esélyük arra, hogy összeházasodjanak, vagy egymás mellett éljék le életüket. Az ilyen kapcsolatban szó sem lehet megcsalásról, mert a kapcsolat elején mindkét fél tudja, hogy előbb-utóbb egy más valaki karjai közt lesznek, csak az a kérdés, hogy ez mikor következik be. Ilyenkor könnyű megcsalással vádolni azt, aki lépéselőnyben van. Én egy ilyen kapcsolatba nem mennék bele, mert :

Számomra a "NŐ" nem egy használati tárgy, amit egy darabig "használok", utánna eldodom, vagy továbbadom valaki másnak, mint ahogyan ez manapság szokás. Számomra a "NŐ" az, akit ki kell érdemelni, meg kell szerezni, és meg kell tartani, ha lehet örökre. A "NŐ" az, aki nem csak akkor jut eszembe, ha éppen unatkozom, vagy éppen nincs semmi dolgom, hanem mindíg érzem jelenlétét, akár dolgozom, akár suliban vagyok. A "NŐ" az, akire mindíg számíthatok, és tudom, hogy képes mellettem kitartani hosszú távon is, akiért igazán érdemes élni!
Én egy ilyen leányzót keresek, de sajna nem sok eredménnyel. :-(







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat