Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Íme néhány válasz! :-)

Szia Jófiu !

Amit a naplódba írtál, szóról szóra igaz!
Gratulálok!

Puszi

~* Elle *~

Szia Jófiu !
Amit a naplódban leírtál, hát gratulálok, elolvestam és azt érzem, hogy egész másképp fogok a kapcsolatokhoz hozzáálni, vagyis sokkal inkább az emberi kapcsolatok pozíti oldalát fogok nézni! Nem teszek rossz lépéseket, amiről ugye előre tudom hogy rossz lesz!
Igazad van, becsüllek, nem volt hosszu tartós kapcsolatod, de le tudtad írni mi az ammi feltétlenmül szükséges egy párkapcsolathoz!

Nagy hatással volt rám a naplóban lévő írásod!
:( :)
Köszönöm!

Pusza

Szia Jófiu !

Igaz, te barátnőt keresel, és én nem vagyok olyan korban, de szívesen beszélgetnék, leveleznék veled, ha neked nem gond:)

Szia, Zsu

Szia Jófiu !
Sztem nagyon is igazad van!! csodálom h nincs még bnőd, igenis megérdemelnéd. És télleg sajnálatos h manapság nem így gondolják az emberek. Mondjuk azt nem nagyon értettem, h ha Istenben hiszel, akkor hogyan tudsz egyetérteni buddhával meg a többivel? ezek nem passzolnak, legalábbis sztem :)
örülök h vannak még ilyenek, mint Te :)

Szia Jófiu !
Végre egy értelmes gondolkodású pasi!

Szia Jófiu !

Hell, bár én pasi vagyok, azért szeretem látni, hogy vannak intelligens emberek még a teveclubbon, úgyhogy csak gratulálni szeretnék a történetekhez:)


Szia !
Annyira tökéletesnek tűnsz hogy szinte azt se hiszem el hogy van ilyen ember a földön. Elolvastam a naplódat és az eseted a "kis 16 éves lánnyal". Úgy érzem ha ennyire tudsz beszélni mindenkinek a dologról már valamennyire túltetted magad rajta, de lehet hogy egy kis seb mindig maradni fog a lelked mélyén vagz inkább nem is olyan kicsike. Örülök hogy elolvastam mert tudod amikor neki kezdtem mind el kellett amit irtál mert kiváncsi vagyok és szeretek tanulni akár mások akár saját hibáimból. Szóval úgyérzem tanitottál nekem ezt-azt és remélem másoknak is. Amúgy is ilyesmi lány vagyok aki mindent alaposan meggondol. Nem szoktam csak úgy beleszökni egy kapcsolatba. De ha meg is tenném az őszinteség lenne az első ez nekem is nagyon fontos. Csak megszerettem volna köszönni mindent és szerintem nagyon jó fej vagy és rá fogsz találni arra akire vágysz. (remélem én is) amúgy én most vagyok 16 de örülök neki hogy nem olyan mint az átlag : )


olvastam a naplód és csodálkoztam hogy vannak még iylen emberek is akikbe szorul valami emberség és jó volt nézni.. sokat lehet belőle tanulni remélem hasznosíthatom hisz még előttem vannak ezek a dolgok amiket te leírtál.. maradj ilyen mindig:) szia


Szia Jófiu!

Nekem is nagyon tetszett mind az adatlapod, mind a naplód! Éretten gondolkozol és értelmeseket tusz írni. Tetszik, hogy van saját véleményed, és azt őszintén köztudottá teszed. Felvettelek az msn-re.

Szia Jófiu !

Olvastam a naplóbejegyzésed, és elgondolkodtam rajta. Sorry, lehet nem vagy kiváncsi a véleményemre, de azért elmondom. Érdekes dolgokat írtál különben, és volt egy pár dolog, amire azt mondom, hogy ez lenne az egészséges felfogás, csak sokakat nem érdekel, hogy hogyan bánik a barátnőjével. De tetszik a felfogásod. Őszinte és tiszta. Már ez is valami a mai világban. Azt viszont nem tudom, hogy ha az ember belevág egy kapcsolatba, akkor már rögtön az igazit keresni benne?! Sztem egy kapcsolat elején még nem azon gondolkozik az ember, hogy vajon le tudnám e élni nélküle vagy vele az életem, ez majd közben alakul ki. És ez sztem nem feltétlen jelent egyet a megcsalással. Bár azt mondtad, hogy ez akkor van így, ha semmi esély a házasságra. De ezt honnan lehetne tudni már rögtön az elején? Hmmm. Mindenesetre érdekes téma, és elgondolkoztató. Köszi, hogy megadtad a mai napi meditációm tárgyát. :-)))
Jaa és ezzel a felfogással továbbra is, mert egyszer meglesz a gyümölcse.
Na szioo


Szia Joci!
A naplódban leírt gondolataidat (probléma,megcsalás,"NŐ") én is elolvastam, és nagyon elgondolkodtató volt, ráébresztett arra, hogy valóban hogyan állunk hozzá a partnerünkhöz, és mit várunk a jövőtől.
Köszönöm Neked, hogy felnyitottad ezzel a pár sorral a szememet, így már látok. Sokat segített!
üdv:
Judit


Szijjó!

Bocs,hogy megint zavarlak,csak annyira elkeseredettnek tűnsz.Az üzenőfali keresés,a napló bejegyzések....Ne érts félre,nem szoktam nézegetni direkt módon,mert más naplójához nem sok közöm,viszont mikor a "Keresek egy őszinte,kedves,szeretni tudó lányt" és ehhez hasonló mondatot látom az üzenőfalon,már tudom,szinte biztosan,hogy Te vagy.

Ne haragudj,tudom,nem vagyok senki,és semmi közöm hozzá,de nem tartom szerencsésnek,amit csinálsz.Nagyon úgy tűnik,hogy őszintén,teljes szívből szeretted ezt a lányt,és ő mély sebeket,nagy fájdalmakat okozott.Ennek emléke nem fog elmúlni napok,hetek,sőt hónapok alatt sem.Nem tudom,mióta tartott,meddig voltatok együtt,de szerintem,írásod alapján, ez kb egy év múlva fog JELENTŐSEN javulni.Addig valószínűleg felejteni akarsz majd,valaki mást keresnél,de én várnék a helyedben.Hagyd egy kicsit,had sodorjon az ár,ha friss a dolog,az segíteni fog egy kicsit.És ne fúrdaljon a lelkiismeret,ha jól érzed magad.
Valamint ne add fel!Igenis van még olyan lány a világon,aki méltó arra hogy Te szeresd,aki őszintén szeretni fog,és aki bír mindazon erényekkel,amit Te fontosnak tartasz.Csak adj időt Magadnak és Neki,hogy Rád találjon:)
Ezt mondom én,aki nem a "mai lányok" társaságát gyarapítja.Szerintük akkor én egy maradi,unalmas,zárkózott,prűd ember lennék.Ami mások szerint nem igaz.Attól,hogy őszinte,kedves,békés természetű,nem egyszerre megnyíló,hűséges ember vagyok,aki nem ugrik be a pasik ágyába rögtön Marslakóként kezelnek.Valahol lemaradtam a 19.század közepén?Lehet.

Lényeg,hogy ne add fel,pihend ki a lelki traumát,és járj nyitott szemmel,mikor kopogtat Ő,na és persze ismerd fel.Remélem nem haragszol,hogy ezt mind leírtam Neked,hogy a 18éves kiscsajnak volt annyi bátorsága,hogy megpróbáljon bíztatni,mert tanácsot őszintén szólva nem nagyon tudok adni.De remélem azért segít valamit az írásom.Legalább reményt adhat,ha Te akarod.

Millió pusszancs


Szia Jófiu !

Nem akarlak zaklatni meg minden!
Nekem van egy komolyabb kapcsoltaom!Csak elolvastam amit írtál mindenhol és szerintem tökre igazad van!!
Én is ugyanígy gondolkodom!!!
Sokan mondják h az agyi komolyságom 20 év körül van mert én már nem vagyok olyan h leszarok mindeent hogy majd lesz valami!
De mégsem vagyok uncsi és jól vigasztalok!Úgy ahogy te is!


Szia Jófiu !

Elolvastam a naplód nagy részét, és az adatlapodat is.
Fura érzés, hogy 16 sem vagyok de mégis értem ezeket a dolgokat és igazat is adok neked, az ilyen lányok mint például a volt barátnőd...nos tudod semmit nem érnek. Olyat kell keresni, aki igazán jó, és megérdemel Téged. Senkivel nem jártam még, de senkit nem vertem át és senkinek nem mondtam ronda szavakkal nemet. Itt neten, nagyon kevés esély van rá, hogy megtalálod azt akit keresel. Nekem van egy nagyon összetett és szomorú történetem a netes ismerkedésről, ahogy egy embert át lehet vágni, úgy azt velem megtették. Pedig közel fél évig beszélgettem egy olyan sráccal, aki minden tekintetben tökéletes volt, sose bántott volna meg, támogatta az ötleteimet, én meg ismeretlenül is imádtam őt. A részletes történet le van írva a hitvesem adatlapján. Ha érdekel nézd meg.
üdv
Katey


Szia Jófiu !

Ne haragudj ha zavarlak, csak el szeretném neked modnani h örülök h vannak még ilyen jó emberek! Mert sajnos ritka mostanában... Én is hasonló gondolkodású vagyok mint TE.

hát nem tudom, igazából csak ezt szerettem volna elmondani... sok boldogságot és sikert kívánok az életben !!

Ha gondolod beszélgethetünk...


puuszii :Reni

Szia Jófiu!
Igen elolvastam,azert is szavasztam ! Szinte beleeltem magam ahogy az egeszet olvastam,tetszik hogy igy tudsz irni a dolgokrol.Valahol nagyon megerintett,van hogy velem is törtennek dolgok,de en sajnos nem vagyok a szavak embere,valahogyan nehezen fogalmazodnak meg bennem a sajat gondolataim amit leirni meg bonyolultabb lenne.
De T*k igazad van,vagyis en is ugy gondolom ahogy ott leirtad.

Azert fel a fejjel,biztos hogy vannak "jo" lanyok is ! :)



Szia Jófiu !
szija!igen unatkoztam és láttam a naplódat és elolvastam!!
Bár nemtudom hábny éves vagy sőt semit sem tudok rólad csak hogy nagyon összetörték a szivedet.hidd el minden lány ilyen őpersze vannak kivételek,de elég kevés akad!!!!Akibe te viszont szerelmes vagy(voltál) ha majd egyszer kap az élettől egy pofont ő sem lesz ez a csalós csaj!!!!!!
és az idő majd segít!remélem nem baj hogy leirtam enekd ezt mert én is ugyanigy voltam nemegyszer!!!!
na mind1
ha gondolod irj
szia

Szia :)
>én egy 14 éves csaj vagyok
>gy-m-s megyében lakom
>olvastam a naplod is és hát ez a csajtol nem volt fair szerintem...
>remélem megtalálod az igazit:))
>szio


Szia Jófiu !
Nagyon tetszett amiket írtál a naplódba,de persze szerintem ezt már sokan mondták,na meg azt is biztos hogy ezzel egyetértenek,de ÉN IS!!!
Ha gondolod beszélhethetnénk néha így teveclub-on keresztül mert nagyon kíváncsi lennék a véleményedre néhány dologról!!:)
Na ha szeretnél írni vagy valami és nemtartasssz kicsinek akkor írj!!

:)
Pá......

Szija!
Bocsi hogy csak reagálok:)
Szivesen a szavit! Jó az AL-od, és tetszik az is amiket a naplódba írtál!


Szia Jófiu !

Egyszerűen öröm volt olvasni amit leírtál a naplódba!:))

szép estét ,szió (hajnalt ,vagy még inkább napot mire ezt te olvasod)

a szavazatot főleg a naplóért kapod ,nem mintha olyan sokat számitana ez a szavazós dolog..
csak annyit szeretnék hozzátenni ,hogy írtad a párkapcsolatnál ,hogy :
"...hanem a szerelem múlásával egy olyan szeretet alakul ki, amikor az emberek nem a saját érdeküket nézik,.."
ami nagyon szép ,meg minden ,és ennek így is kell lennie ,csak azt nem értem ,hogy a szerelem miért múlna el ,szerintem ha 1 olyan kapcsolatról beszélünk ,amit tényleg örökre szól és ,hát miért kezdenék olyanba ,ami nem örökre ,akkor véleményem szerint azis hozzátartozik ,hogy a szerelem nem múlik el ,hanem lángol mint a elején ,és mégerősebbé válik amiatt ,amit temondasz.
1ébként ,tényleg különleges ember vagy ,ha komolyan is gondolod azokat a dolgokat ,amiket leírtál
jó ilyesmit olvasni ,de igazán:-)
elég késő van ,de remélem nem lett nagyon összevissza ez a levélke
aludj jól jófiu és maradj örökre ilyen


Szia Jófiu !

Nem tudom, emlékszel-e rám. Azt hiszem, már valamikor szavaztam Rád, v. írtam már Neked valamit.
Most olvastam el a 2 utolsó naplóbejegyzésed, és most majdnem sírok.
Nagyon szomorú a történet.
Ha elmondhatom a véleményem:
Szerintem az a lány nem érdemel meg Téged. Te nála sokkal jobbat érdemelsz. Ha velem ilyen történne, én sajnos magamat hibáztatnám, pedig nem kellene. Nem tudom, Te hogy vagy ezzel, de Te ne hibáztasd magad!
Ha én ilyen gyönyörű, szép, megható leveleket kapnak, hát, egyrészt nagyon örülnék, büszke lennék arra, akitől kaptam, másrészt 2x is átgondolnám a döntésem, és a szívemre hallgatnék. Az a lány rá fog jönni majd egyszer arra, hogy mekkora nagy hibát követett el, és lehet, hogy akkor már késő lesz. Jó, lehet, hogy soha sincs késő. De erősen bízom benne, hogy megtalálod a NagyVilágban, azt a személyt, akit keresel, és aki pedig Téged keres és szeret majd az idők végezetéig.
Láttam az AL-odon, hogy Sashalom City. :)) Kedvesem arrafelé lakik: Cinkotán. Én meg itt: Kiskunfélegyházán. És bízunk egymásban! Ma vagyunk 14 hónaposak. :)

Üdv: -napocska-

Szia Jófiu !

Nem akarlak zaklatni meg minden!
Nekem van egy komolyabb kapcsoltaom!Csak elolvastam amit írtál mindenhol és szerintem tökre igazad van!!
Én is ugyanígy gondolkodom!!!
Sokan mondják h az agyi komolyságom 20 év körül van mert én már nem vagyok olyan h leszarok mindeent hogy majd lesz valami!
De mégsem vagyok uncsi és jól vigasztalok!Úgy ahogy te is!

Szia Jófiu ! Nem ismerlek de amiket leírtál nagyon szépek és szeretnék megismerkedni ha persze te is akaro. Egypár kérdést teszek fől léccives válaszolj rájuk Hány éves vagy?
Hova valosi vagy?

Köszi hogy elolvastad az üzenetet

Nem muszály vissza írni

Szia Jófiu !

Elolvastam a naplód nagy részét, és az adatlapodat is.
Fura érzés, hogy 16 sem vagyok de mégis értem ezeket a dolgokat és igazat is adok neked, az ilyen lányok mint például a volt barátnőd...nos tudod semmit nem érnek. Olyat kell keresni, aki igazán jó, és megérdemel Téged. Senkivel nem jártam még, de senkit nem vertem át és senkinek nem mondtam ronda szavakkal nemet. Itt neten, nagyon kevés esély van rá, hogy megtalálod azt akit keresel. Nekem van egy nagyon összetett és szomorú történetem a netes ismerkedésről, ahogy egy embert át lehet vágni, úgy azt velem megtették. Pedig közel fél évig beszélgettem egy olyan sráccal, aki minden tekintetben tökéletes volt, sose bántott volna meg, támogatta az ötleteimet, én meg ismeretlenül is imádtam őt. A részletes történet le van írva a hitvesem adatlapján. Ha érdekel nézd meg.
üdv
Katey

Szia Jófiu !

Ne haragudj ha zavarlak, csak el szeretném neked modnani h örülök h vannak még ilyen jó emberek! Mert sajnos ritka mostanában... Én is hasonló gondolkodású vagyok mint TE.

hát nem tudom, igazából csak ezt szerettem volna elmondani... sok boldogságot és sikert kívánok az életben !!

Ha gondolod beszélgethetünk...


puuszii :Reni

Szia Jófiu !

Elolvastam az adatlapodat.Olyan dolgokat olvastam rólad,ami rám is rámillik.
Mint pl.szeretem a rockot,én is követem a Buddha tanácsait,és eléggé hűségesnek tartom magam.
Légyszi írj le mindent magadról pontosabban.
Köszi!
Heni







Szia Jófiu !
Ha te télleg ilyen vagy akkor sztem nincs veled semmi bajuk a csajoknak,
viszont olyan lányt akit a naplódban leírtál LEHETETLEN találnia 1 halandónak!Manapság csak a sztároknak producereknek rendezőknek színészeknek lehet ilyen csajuk de ők -épp ez a kitolás az olyan halandókkal mint amilyenek mi vagyunk-használják a nőt!
Pedig sokkal könnyebb elveszíteni 1 nőt mint megszerezni,kiérdemelni!
Ha akarsz visszaírsz hogy én mekkora marha vagyok.ha pedig nem akarsz nem írsz vissza!
Helo!

Szia Jófiu !
Hát én nem 1 leányzó vok bocsi:D de a gondolkozásod sztem nagyon jó a nőkről.Ha van kedved akkor beszélhetnénk :)


Nincs jobb egy olyan világnál,melyben mindenki csak arra törekszik,hogy megnevettesse a másikat.

Nem igaz,hogy csak egy bizonyos ideig tudunk figyelni.Az emberek bármeddig képesek figyelni,ha szorakoztatják Őket.

Ha az emberek meggyőznék magukat arról,hogy mindközül a mai nap a legfontosabb,nagyobb eséllyel lehetnének boldogok.

Jó ha az embert emlékeztetik rá,hogy a legerősebb elgyöngülhet,és a legbölcsebb is tévedhet.
GANDHI

Az egészség a legnagyobb ajándék,az elégedettség a legnagyobb gazdagság,a hűség a legjobb kapcsolat.

BUDDHA

hell
kerlek ne vedd rosszneven h fiu letemre irok azonban lelki tarsa leltem Benned mar az alapjan a rovid bemutatkozo es a s. King idezet alapjan is.
a mindent elmosni akaro arral szembeni halado viselkedesed is kiemelkedo de meg nagyobbra tartalak amiatt h a szo legnemesebb ertelmeben vett _ertekeket_ viselsz es kitartasz melletuk, nem hagyod h elferditsen ez az ertekeket eltaposni akaro, sajat pusztulasaba rohano vilag.
Igazan orulok h marcsak az ALodat is elolvashattam, es legmelyebb tisztelettel gondolod Rad is mint aki kitart a sajat, valos ertekei mellet.
udv

Szia Jófiu !
Nemrég megtaláltam az adatlapod. Megnéztem,nagyrészét elolvastam,majd el kellett mennem a számítógéptől. Amikor ismét idejöttem,nem találtam vissza olyan egyszerűen... de végülis sikerült. Elolvastam mindent,ami az adatlapodon van,és nagyon tetszett,hogy ilyen emberek is vannak még a világban,akik nem felejtik el az igaz értékeket,akik tudják,hogy mi a fontos,illetve,hogy minek kéne fontosnak lennie.
ezt a levelet mindenképpen meg akartam írni. nem szoktam ilyet csinálni,úgyhogy érezd magad kitüntetve,megdicsérve...
Köszönöm.
Üdv.:
Karmi

Szia Jófiu !
Egyik bejegyzésedben azt írod, sokan unalmasnak tartanak. Én egyáltalán nem, sőt. Nagyon érdekesek és elgondolkodtatóak az írásaid. Kevés ember van, akiket ilyen dolgok foglalkoztatnak. Legalábbis én nem nagyon találkozom ilyen emberekkel.
Üdv. Bugi







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat