Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Évforduló van :)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Évforduló van :)))

2015-03-03

Na, kedves akárkik, akik olvastátok naplómat! Nevezetes esemény közeleg. Napra pontosan egy éve írtam meg hosszú idő után az első bejegyzésemet, ami az életemben egy új időszámítás kezdete volt. Sokminden változott meg addigra. Rájöttem, hogy miért szakítottam az Elsővel, rájöttem, hogy erőszakosan, szenny módon akar kitörölni az életéből, ahelyett, hogy csak simán kiadta volna az utamat. Mellesleg megjegyzem: engem megúszott néhány dühödt hangvételű bejegyzéssel. Felhívom rá szíves figyelmét: ha mással teszi meg ugyanezt, tuti nem ússza meg ilyen olcsón. Mint ahogy tapasztaltam is: Kevesebbért is kapott az ember trágyadombot a nyakába...

Az első bejegyzésemhez képest pontosan három nappal később felülvizsgáltam volna az addig leírt bejegyzéseimet, és kitöröltem azokat, amikben "fúúúdegothnak" akartam tűnni, vagy amelyek ékes példái voltak annak, hogy nem voltam eszemnél (2010 és 2014 között). Példának okáért szegény Gruntczekasky Adamov nem más mára, csak egy messzi árnykép... Minthogy rájöttem, hogy szegény nem érdemelt volna tőlem semmilyen megvetést, utólagosan is elnézést kérek tőle. Üzenem neki: Annyi volt az összes "bűne", hogy rosszkor volt rossz helyen. Kívánok neki jobbulást, jó egészséget, és hosszú, tartalmas életet! :)))

Gyönyörűen süt a nap, éppen ezért kimozdulok itthonról, és elmegyek egy nagyot sétálni. :)))

Akik figyelemmel kísértek, elolvashatták, hogy mi bánt, mi a véleményem a világról, és hogy hogyan fejlődök lelkileg, hányszor jutott szembe az öngyilkosság, mint végső megoldás.

A tanulság? "Mondottam, ember, küzdj és bízva bízzál."

https://www.youtube.com/watch?v=RbTBX6h52MQ És ami a legjobban leírja jelenlegi hangulatomat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat