Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Fordulópontok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Fordulópontok

2019-10-14

Hijnye! Ez rekord! Fél éve nem írtam ide. Van rá mentségem, leírom.

Kezdem azzal, hogy nyár vége felé majdnem szakítottunk Kedvesemmel. Ritkán láttuk egymást, és ez kis híján a legrosszabb megoldást eredményezte - volt egy eléggé durva telefonbeszélgetésünk. Ordítottam. Ordított. Nem akart albérletbe menni, mert akkor nem tudnánk a közös életre félretenni. Pedig tisztán látszott: Ha össze nem költözünk, abból rövid úton szakítás lesz. Tanácstalan voltam, és nagyon ki voltam akadva. Ismét eszembe jutott a végső megoldás. Ismét elképzeltem, hogy a kedvenc fámra felhúzom magam. Legalább gyors lenne... Aztán előkerült a régi pipám... Túl sok rossz emlék fűzött hozzá, így vettem egy másikat. Vándortársamtól annó kaptam egy valag pipadohányt, és ismét dohányozni kezdtem. Most ott tartok, hogy 20 szál Handelsgoldok fogynak el... Ez nem jó. NAGYON NEM. De legalább azt az állandó, istenverte éhséget nem érzem...

Szeptember elején Hajdúszoboszlón is eltöltöttünk pár napot, megerősítvén kicsit kapcsolatunkat. :))) A wellness/füröcke/kirándulás/kaja ezerrel megtette a hatását. A közvetlen életveszélyen túl vagyok.

Végül csak összeköltöztünk... Most egy tömegsírban élünk egy lakótárssal, ott ahol nagyon nem szerettem volna élni. De legalább elmozdultunk valamerre. És a közös élet működni kezdett. :))) Lakótársunk nem sok vizet zavar, sőt kifejezetten jó fej gyerek. Ja, és van egy kutyánk. Aki igazából egy tengerimalac. XD Kissé túlméretes, de tengerimalac. És emberbarát. :D Velem is elvan, ami hatalmas szó.

Egy szó, mint száz: Spiro, et spero. Élek és remélek. :))) Optimista vagyok. És komoly bagós...

Hanem... Pár hete végre elégettem bánathozó képét. Kiálltam az erkélyre, és nemes egyszerűséggel meggyújtottam. Ha valaha létezett is, hát... Már nem számít. Ahogy a pernyét elsodorta a szél, éreztem, lezárult egy igen nehéz időszak.
Anno gyakorikerdeseken találtam egy bejegyzést, amiben túl sok az egybevágás - annyira bánathozó! Tegnap visszamentem gyakorikerdesekre, és azon nyomban leosztottam pár hülye kurvát. Persze finoman, nehogy a hippifajzat adminok sírva fakadjanak. XD Igen, Foxtrot Lidérc megérkezett, és beleáll a pofonviharba. :D

Nos... Ami a bejegyzést illeti, a következőképpen hangzik:
"5 éves kapcsolatból léptem ki. Eleinte még kicsit bizonytalan voltam, aztán szépen lassan megmutatta, hogy milyen is ő valójában.

Ma már nagyon örülök, hogy szakítottunk, mert beláttam, hogy egyáltalán nem voltunk egymáshoz valók. (1.5 év telt el a szakítás óta)"

Mindezt 2014.05.21-én. Gyanús az, hogy minden stimmel... Ma eszembe jutott, hogy kiderítem ki írta. Esélyes hogy bánathozó írta, és ha igen, hivatalosan is lezárom a kapcsolatunkat. Elég volt. Szeretnék győztesként távozni - nem hogy revansot vegyek, nem mert ego, és nem mert szeretem (szó sem lehet róla! Aki csetelget az egyik legjobb barátommal, majd rámászik, az menjen a levesbe). Nem. Tartozom magamnak annyival, hogy nyílt lapokkal mindent megbeszéljünk. Ráírtam a bejegyzés írójára privátban. Válaszát várom. Most végre vége lesz. Végleg vége. És akkor többé nem állhat a boldogságom útjába.

Mondom: Elfogadom, hogy hibáztam. De azt nem tűröm, hogy egy elkényeztetett, önálló akarattal nem rendelkező nyomorult még akár indirekt módon is a szájára vegye a nevemet. Nem. Korrekt leszek, határozott, és igazságos. A terjedelem? Meglátjuk. A helyzettől függ.

Ha bejön, évek keserve hullik le majd rólam. És végre maradéktalanul boldog leszek.

UPDATE: Ráírtam az illetőre még anno. Kiderült, nem ő az, és kiderült, a Tündérkertektől messzebb lakik. Túl a végtelen erdőségeken. Túl a vasmadarak fészkein. Túlnan a Vérverejték katlanjain. Úgyhogy már megnyugodtam. Nagyon nehezen emésztettem volna meg, hogy az ilyet írjon rólam, aki többszörösen is megalázott. Persze lehet, hogy letagadta magát, de már nem érdekel. Újabb kétséget ráztam le magamról.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat