Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Rókapina - az orrom alá...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Rókapina - az orrom alá...

2022-08-12

Hétfőn vége lett ennek a prikezsia gyásznak, amit egyes... Nos, kívülállók kapcsolatnak merészeltek nevezni. Mit is mondjak az elmúlt bő fél évről?

Oltárira megkönnyebbültem. Rohadtul megkönnyebbültem. Olyan terhet dobtam le magamról, hogy azt elmondani nem tudom. Hosszú idő után végre sikerült aludni éjszaka! Van fogalmatok róla, mit tesz egy teljesen nyugodt éjszaka? Ha nem, elmondom...

Képzeljetek el egy teljesen 0,0,0-ás origópontot. Ami történetesen egybeesik egy test nyugvópontjával. A test csak VAN. Nem kell mesterségesen generált többkomponensű problémák, problémakörök megoldásán agyalnia. Egymaga van. Nincsen azon való rettegés sem, hogy ki mit pofázik a hátatok mögé - anélkül hogy egy kurva szót beszéltek volna veletek (ajánlom mindenki figyelmébe a Haterz will be haterz, illetve a Pár adekvát zenei élményem c. bejegyzéseimet). Elmúlt. Vége. Nincsen semmi és senki, csak én Most okosnak kell lennem, és MAGAMNAK bebizonyítani, hogy EGYEDÜL is képes vagyok helytállni.

Nem szabad a sok trágya véleményére adjak - még ha nem is sikerült ezúttal. Azokkal kell foglalkozzak, akiknek a VILÁGOT jelentem. És akiknek színt viszek az életükbe.

Kivert párduc...! Hagyjuk már a hülyeségeket! Ha annyira kivert lenne, megbecsüli magát időben. És akkor nem lesz kivert párduc.
Azt sem igazán értettem: Mi a fasz a szerepe nálam? Vendég? Annak túl sokat lakott itt. Lakótárs? Neeem... Az sem. Ahhoz nem tett eleget értem. Azt tudom, hogy végre olyan párkapcsolatra van szükségem, ahol nincsen együttlakás. VAN viszont JÓ SZEX, és tartalmas beszélgetések... Közös élmények... Minden is. :))) Ezzel a gondolattal hajtom álomra a fejem... "Bízván bízva egyszer még hazatérek".

...és NEKEM mi szerepem volt az ő életében? Hiszen "mindenki mindenben is tapasztaltabb volt nálam"... Hiszen nem voltam soha elég jó! Hiszen nem tettem soha semmit helyesen! Akkor kérdem én... Miért engem akar még mindig?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat