Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
BÚÉK, vagy amit akartok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
BÚÉK, vagy amit akartok

2021-01-01

Minden egyes évben megígérem magamnak, hogy idén lazábban kezelek mindent. Majd idén leszarok mindent. Majd idén játszom az életet, és élem az álmaimat.

Sosem jön össze...

Apró függelék 2021.09.03-án: Közzétenném drágalátos exem hajnali köszöntőjét köszöntőmre válaszul:
"Szia szerelmem, Boldog Újévet kívánok :) Remélem csodálatos évünk lesz együtt :* Nagyon szeretlek téged :* Érted mindig érdemes lesz küzdeni, bármi baj is legyen, ott vagyok melletted :* Különleges vagy :*"

Ez három üzenet egybegyúrva. Hááát... Reménykedni így utólag nem az én asztalom. A csodálatos évünk... Na, nem spoilerezek! 😆😆😆😆 Küzdeni? Ezt egyáltalán nekem szánta, vagy annak a tetű féregnek? Tudjátok mit? Kimondom a gonosz nevét. Labundy Péter. Szabó Péter leghűségesebb kutyája. Mocskos, becstelen állat. Az OVB seggnyalója. Vigyázz peti, új esküdt ellenségem! Állítólag elbasztad az életedet... De az igazi megbaszódás még csak most jön! As balangua, Ehlnada racuvar! Az erőm által a halandó istenek letaszíttatnak! Istennek hiszed magad, kedves Péter... De velem vérengző fenevadra találtál. Halld szavam, OVB szánalmas ölebe: Mint férget tapos el a fekete csizma! Ahogy a rothadó húst vágják ki a sebből, úgy pusztítalak el a világról. Szigetszentmiklós égni fog!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat