Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Továbbra is Alice In Chains :)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Továbbra is Alice In Chains :)))

2016-10-09

Továbbra is csak azt hallgatom. :D Ha már csonka hétvégém volt. Tegnap természetesen melóztam. Oké. Maszekoltam, de elment vele a nap. És következő szombaton is be kell menni, de akkor már ledolgozósba. Mondjuk akkor ügyelet lesz, és nem mindegy, hogy ott WiFi-zek vagy odahaza? :D

Na mindegy. :D A lényeg, hogy most hallgattam meg több számukat. Egyből őrült letöltögetésbe kezdtem. Most van nyolc számom tőlük. Plusz amit anno leszedtem. Épp a Nutshellt hallgatom, holott igencsak kellene valamit itthon alkotni. A felkelésen, felöltözésen, és teregetésen kívül, persze. DE kurvára nincsen motivációm. Legszívesebben elhúznék a Végtelen Útra, vagy a kedvenc tavamhoz. Még Gödöllőre is elugorhatnék. De az messze van.

Mindenesetre rohadtul magam alatt vagyok. Megint bánathozóval álmodtam. Szeretnék továbblépni továbbra is. Elegem van belőle, hogy még mindig fogva tart. Basszus! Pedig sokak mondták, hogy egyáltalán nem egy nagy szám (egyik barátom egyenesen bányarémnek nevezte Őt. Tudom, hogy leginkább is a harag beszél belőle). Én is tudom józan ésszel, hogy nem egy "bombanő". És sajnos akármennyi lexikális tudása van, az érzelmi intelligenciája sajnos nagyon alacsony. Nem haragszom már rá. Mert lényegében nincsen miért. Inkább magamat gyűlölöm. Legszívesebben annyira összeszurkálnám magam, hogy a szülőanyám ne ismerjen fel, majd lehugyoznám a tetememet. Jobb helyeken ez volna a büntetésem. És amiatt is szégyellem magam, hogy csúnyákat mondtam róla részegen. Szégyellem magam amiatt is, hogy miattam ért körbe egy olyan infó is, amit megkért hogy bizalmasan kezeljek. Ez azért nagyon szar ügy, mert segíteni akartam csak. Ehhez képest egy elég csúnya lavinát indítottam el, ami miatt bánathozó szerintem végleg megutált (de a családja mindenképpen). Erre a cselekedetemre - noha nem befűteni akartam nekik búcsúzóul - nincsen semmilyen mentség, vagy bocsánat. De jó lenne megbeszélni vele ezeket a dolgokat... (Amúgy meg lehet hogy nem kellene depressziós számokat hallgatni, és akkor TALÁN nem lennék depressziós. XDDD)

https://www.youtube.com/watch?v=N_GPxe91hWE

"We chase misprinted lies
We face the path of time
And yet I fight
And yet I fight
This battle all alone
No one to cry to
No place to call home

Oooh...Oooh...
Oooh...Oooh...

My gift of self is raped
My privacy is raked
And yet I find
And yet I find
Repeating in my head
If I can't be my own
I'd feel better dead

Oooh...Oooh...
Oooh...Oooh... "

Triple333-t játszottam. Mert vicces játék. A Wyoming incident-ből ismert fejek, és a VID-fej ellen lehet tolni a hadászatot eleinte puskával, majd gépkarabéllyal. :D Amikor az "Instructions"-ra kattintva felugrik egy ablak "your fate"-címmel, és az egyik fej énekelni kezd: "I'M GOONA FUUUCK YOOOU!" XDDD Néha kellenek ezek a kis dolgok, hogy elviselhetőbbek legyenek a nagyobbak. :)))

https://www.youtube.com/watch?v=IBHkW0aKHRc -> Ha valaki esetleg nem ismerné. :D
https://www.youtube.com/watch?v=i37V-g9N7T4 -> A VID-logó. Szintén ha valaki nem ismerné. :D

Ha valaki nagyon jó akarna hozzám lenni, elszaladna nekem az Aldiba egy szép kerek (szalámis, sonkás, gombás, vagy pepperonis) pizzáért, két epres Doughnutért, meg egy üveg Fantáért. :))) Jószándékú népek hiányában szerintem rám hárul eme nemes feladat (segíts magadon az isten is megsegít :D).



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat