Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Erzsikéről le lehet szállni!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Erzsikéről le lehet szállni!

2017-06-26

https://www.youtube.com/watch?v=QHejTUCM9bU

Erről a videóról volna szó. Most elsősorban nem azokról a kommentelőkről beszélek, akik "jajj de nagyon jópofák" (persze szigorúan idézőjelek között), meg kasszás erzsi, meg nyehehe! Meg hasonlók. Nem.

Elöljáróban: Erzsit ismerem személyesen. Hogy honnan, melyik kör által, az maradjon titok. Találgassatok! :D Annyit elmondok, hogy akit a szívébe zár, azért tűzbe megy, még akkor is, ha az illető nem érdemli meg. Mert ha valami barátja bajba kerül, az biztos lehet abban, hogy Erzsi az elsők között jelentkezik, hogy segít. És itt nem áll meg. Minden követ megmozgat, hogy a barátainak rendeződjenek a dolgai. Hű, és lojális barát. Ezért haragudtam meg nagyon, amikor a minap megláttam a fent említett videót tegnap este.

Úgyhogy: Most essék szó azokról a büdös köcsög buzi patkányokról, amik elkezdték a neten pocskondiázni, még évekkel azután is, hogy gyermekét Erzsike exe súlyosan bántalmazta. Gondolom azért kapott ekkora médiavisszhangot, mert anno volt az a balázs show-s dolga. Megtörtént a balázs show-s faszság, egy dolog. Ő is már ezerszer megbánta, hogy belement (főleg, mert ahogy a videón is látszik, sokan zaklatják a mai napig).

Szóval, "barátaim", ti mocskos szemét szarházi büdös szemétfaló, szemétre való hulladék proli, alja patkányok, a videó készítőjével az élen!
Nem tudom, hogyan formáltok jogot arra, hogy bárkibe beleálljatok, aki egy kicsit is visszatetszést kelt bennetek! Két dolog háborított fel nagyon: Az egyik, hogy mi a fasznak rúgtok döglött lóba? Miért vagytok ilyen hulladékok?! Ahelyett, hogy a szar kis életeteket rendeznétek, és a saját portátokon söprögetnétek, hogy fel tudjatok mutatni valami emberi értéket, olyannak az életével foglalkoztok, aki:
Ad 1.: Semmit nem tett ellenetek.
Ad 2.: Van elég gondja a szemétkedésetek nélkül is.

A másik. Hülye kurva beközöl ilyet a kommentekben:

"És ezt a senkit véded????Otthagyták a gyereket a kórházba,aki az se volt biztos,hogy túléli.Ott hibázott,hogy összeállt és eltűrte egy ilyen állatnak,hogy kezet emeljen a 1,5 éves kislányára.Az ilyen nem ANYA ,de még embernek sem nevezném."

NEKED szólok, te alja szemétláda büdös retek! Voltál már hasonló helyzetben? Kellett nevelned egy gyereket bántalmazó kapcsolatban? Ja hogy nem?! Mert a kurva anyád, meg a buzi apád kinyalta a tetves picsádat, te ribanc te! Fogd be a pofádat, és húzd le magad a vécén! Voltál már valaha egyáltalán ANYAszerepben? Mert ha igen, akkor foglalkozz inkább a gyerekeddel, és örülj, hogy NEKED nem kellett ilyet átélned! Szemétláda szar picsa... Neten keresztül aztán kurva nagy rálátásod van a történetre! Baszd meg!

És ami a leginkább elszomorít, hogy Erzsike esete nem egyedi eset. Rengeteg nő van hasonló helyzetben, és kurvára senkit nem érdekel a nyomoruk. Sok bántalmazó kapcsolatban a férfiakat védi a törvény (ugye vak komondor, meg hasonlók - egy képviselő minden megúszhat ugye...). Rendben van: Erzsike agresszív exe azóta is sitten rohad. Remélem vonatok szánkáztak a büdös seggében!
Leginkább az a bajom, hogy tudom: Erzsike esete ekkora azért kaphatott ekkora médiavisszhangot, mert a balázsshow-ban szerepelt. És ami már tizenéve lejárt lemez. És persze automatikusan azzal a(z amúgy akkor és ott teljes joggal - de ez olyan mellékszál, amibe nem szeretnék belemenni) haragos lánnyal azonosították, aki a képernyőn volt (gondolom a fentebb említett picsa sem örülne neki, ha pár hét után dobnák csak úgy). De persze, ha valaki egyszer "nem teljesen adekvát módon viselkedett", és nyoma is van, az már ember nem lehet, nem igaz? Rohadékok! (Plusz poén: A delizsoltos 1-es villamosos, meg a másik, a 4-es metrón balhézó atyafi esete nem kapott ekkora felhajtást, holott a garázdaság azért mindkét esetben vastagon játszott...)
Erzsire visszatérve: Mindenki löki róla a szöveget, hogy mit kellett volna, meg hasonlók, de a kurva anyjukat! Bezzeg senki nem állt mellé, senki nem segítette! Képzeljétek el: a MI társaságunk segítette azokban a vészterhes időkben! Vittünk neki gyerekruhát, ételt, italt, bújtattuk, amikor a kedves P. család (akik telibe széthazudták a médiumokat - illetve elhallgatták, hogy milyen szövegekkel, fenyegetésekkel bombázták Erzsit) szabályosan hajtóvadászatot folytattak ellene. És - bár erre közvetlen bizonyítékunk nincsen - azért vastagon játszott a "tisztelt" P. család oldaláról a zaklatás, és a család barátai segítségével való módszeres megfélemlítése Erzsinek és segítőinek. Utólagosan is rohadjanak el elevenen...

Úgyhogy szégyelljétek magatokat! A médiumok is, a P. család is, negatív kommentelők, ti is! Egyikőtök sem segített neki azokban a vészterhes napokban. Egyikőtök sem hívta fel őt egyszer, hogy tartsa benne a lelket. Egyikőtök sem vett neki egy falat kenyeret sem! Én még az egyik védőnővel is beszéltem telefonon, aki megnyugtatott: Erzsi IGENIS jó anyja a gyereknek! Érdekes módon a másik oldalt nem vagytok hajlandók soha meghallgatni, mert el vagytok vakítva! De igazából leszarom. Menthetetlenek vagytok. Szerintem vegyetek egy kötelet, vagy ciánkapszulát, és tegyétek magatokat hűvösre! A bolygónak mindenesetre jót tennétek...

És lehet rólam is mindenféle paródiát készíteni a youtube-ra, meg ahová akartok! Nem fog érdekelni. Az ilyen férgeknek sem méltatása, sem dicsérete nem több a szememben egy kupac szarnál. Undorító geci banda! Remélem ez a felvétel volt életetek utolsó öröme!

Öröm az ürömben, hogy nagyon sokan írták hogy hagyják békén szegény lányt. Előttük kalapom emelem. :)))

UPDATE 2017.07.01: Durva fogalmazási hibák javítása



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat