Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kate naplója


Spriccni [110258 AL], gazdája Kate
2004. december 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/110258
2004. december 6.

AZ OROSZLÁN VALÓDI ÉNJE

Miután mindig igényeinek megfelelően választja a pályáját, érthető, hogy az Oroszlán mindenütt megtalálható. Bárhogy alakuljon a helyzet, az Oroszlán mindig ugyanaz a mélységesen őszinte teremtés marad, aki a tökéletességre vágyik. Tiszteletben tartja a törvényt, és gondosan ügyel arra, milyen képet alakít ki másokban. Az Oroszlán nem birkatermészetű. Mint mindenütt, ezen a téren is arra vágyik, hogy lassanként vezető legyen. Ha valahol el szeretné foglalni a helyét, megbecsüli a beavatással járó ceremóniákat. Általában megtaláljuk az Oroszlánt - bármi is legyen a feladata- minden olyan helyen, ahol adni és átadni lehet. A politikai életben is sok Oroszlán megfordul. A találkozók, szónoklatok, a felvonulások, az ünnepek és a megnyitók alkalmával könnyedén gyakorolhatja a hétköznapokon is a hatalmát.

**************************************************

Tökéletes partnerednek még két fontos vonásában hasonlítania kell hozzád: a humorérzékben és a testi erőben. Elképzelhetetlen, hogy egy siránkozó anyámasszony-katonájára egy életen át rá lehetne bízni egy dinamikus, életerős Oroszlánt. Az Igazit talán valamilyen sportesemény környékén érdemes keresni - lehetőleg a szabadban - esetleg egy színpadi vagy filmvígjáték előadásán. Könnyen meglehet, hogy a flört egy nagy, közös nevetéssel kezdődik...

Ideális partnered méltányolni fogja az Oroszlán gyermeki dinamizmusát, és nem próbál meg rávenni, hogy nőj bele a felnőtt világba; lesz hozzá türelme, hogy elviselje - elég ritkán előforduló - ordító elkeseredésedet, és a rátarti, fennhéjázó felszín alatt meglátja egyéniséged érzékeny magját.

*******************************************

Az Oroszlánt sohasem szabad elhanyagolni, sohasem szabad azt éreznie, hogy ló híján a szamár szerepét játssza. Ha ez megtörténne az Oroszlán éppen a Napot veszítené el a Naprendszerből. Ha túlságosan ellustulna vagy önelégültté válna, gyengéd noszogatással lehet a helyes irányba terelni. Rá kell venni, hogy megbeszélje partnerével a problémákat ahelyett, hogy tisztára törölné a táblát, és valaki mással kezdené újra. Az Oroszlán kapcsolataiban a lustaság-és a zsarnoki hajlam - a fő veszély; aki melletted akar maradni, annak nehéz dolga lesz a megszokás leküzdésével, önteltséged megnyirbálásával. De ha ezt szeretettel képes végigcsinálni, az Oroszlán élethosszig tartő hűséggel jutalmazza, és abban a ritka kiváltságban is része lehet, hogy megismeri az Oroszlán csillogó felszíne alatt a gyengéd, érzékeny embert.

***********************************************

Az Oroszlán magabiztos személyiség. Döntéseit mindig alaposan átgondolja. Úgy tűnik, mintha az Oroszlán olyan energiakészletekkel rendelkezne, melyekből szükség esetén bármikor meríthet. Nyilvánvaló, hogy képes uralkodni másokon és önmagán. Ne féljünk kimondani: az Oroszlán alapkövévé, szilárd tartóoszlopává válhat bármilyen csoportnak, szervezetnek. A hagyomány szerint az Oroszlán testesíti meg az erő, a szerelem és a kreativitás fogalmát.

Nem meglepő, hogy az Oroszlánok közt sok színészt, művészt és olyan foglalkozásút találunk, aki valamilyen engedélyezési munkával foglalkozik. Eléggé magabiztosak, és szinte szerelmesek a szépségbe, mert művészi téren számukra eszköz az önkifejezésre bármilyen életkorban.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat