Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kate naplója


Spriccni [110258 AL], gazdája Kate
2005. június 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/110258
2005. június 14.

Mesterszám: 11
A 11-es volt az első mesterszám, amiről már egészen korai írásokban is emlitést tesznek. Akik a hatása alatt élnek, életük első felében, inkább átokként élik meg, mint áldásként. Többnyire nehéz próbatételekkel teli életutat járnak be, mire eljutnak fantasztikus képességeik kibontakozásához. Szinte úgy tűnik, hogy ezek az egyének "nem érnek rá" emberi léptekkel fejlődni.
11-es gyerek:
Gondolkodásuk gyors,a hagyomásnyos oktatás nem képes kielégiteni mérhetetlen kiváncsiságukat-emiatt sokszor megbélyegzik őket kezelhetetlennek. Már kiskorukban különböznek társaiktól: nagyszájú vezéregyéniségükkel, vagy bölcs viszahúzódó természetükkel, érett gondolkodásmódjukkal hivják fel magukra a figyelmet. Sokszor szenvednek beszédhibáktól: általában hadarnak (sok esetben dadogva), mert száguldozó gondolataikat nem képesek olyan gyorsan kifejezni, mint ahogy azok jönnek. Logikai ugrásaik nagyok, ezért nehezen követhetőek.
Ha nem szeretetteljes, elfogadó környezetben nőnek fel-ami náluk elég gyakori: nem ritka, hogy alkoholista szülő(k) mellett, lelki-testi erőszaknak kitéve, vagy éppen család nélküli gyerekkor jut nekik-hamar önbizalom hiányossá válnak, és kialakul bennük az az érzés, hogy "engem senki sem ért meg". Ez persze sok emberre igaz, de a 11-eseket tényleg kevesen képesek megérteni, és rengeteg, kreativ energiájuk önmaguk és/vagy környezetük ellen fordulhat. Mivel mindent 1000 fokon égetnek, ezért náluk a pusztitás is látványos.
Kamaszkorukban-mely sokkal elöbb kezdődik a többi gyerekhez képest, sok butaságot elkövethetnek-. Ez általánosságban is igaz, de ők igazán veszélyes dolgoktól sem riadnak vissza (pl.:drogok). Ezeknél a gyerekeknél a kulcsszavak: nyitottság, elfogadás, szeretet, türelem, türelem, türelem...

Egyéb jellemzők, és pozitiv megnyilvánulás:
Ha valamit kitalálnak, addig nem nyugszanak, mig el nem készülnek vele ilyenkor pár óra alvással is beérik, sőt még előfordul, hogy még enni is elfelejtenek menet közben.
Különleges kisugárzásuk van, sokszor elég szokatlan külsővel rendelkeznek. A szex számukra olyan, mint másnak az étel. Rettentően végletesek tudnak lenni: egyik pillanatban fülig szerelmesek, a következőben nem is értik, mi volt olyan "nagy szám" a másikban. Sokszor megbeszélnek egy találkozót valakivel, aztán elfelejtik, mert valami izgalmasabb közbejön.
Egy kiegyensúlyozott 11-es ilyen: végletességet felismeri, és megtanulja kezelni, kreativitását épitő célokra használja, ötleteit megvalósitja. Elfogadja saját magát, és ezáltal másokat, "megszokja", hogy terveit , elgondolásait bolondságnak tartja környezete. Intuiciója révén segit másokat, önmagát fejleszti. Jobb világba vetett hitét tettekre váltja.
Kitünő segitő, művész, (cég)vezető válhat belőle.


...S mint ilyen, magasabb rezgéssel bír. Ez néha sok is lehet. Ezért a túlzások kerülése fontos itt. A 11-es szimbolizálja az egyediséget, a különcséget és a felfedezéseket. Kedvez azoknak a tevékenységeknek, amik vállalják a szokatlan megközelítéseket és a kísérletezés kockázatát. Hiszen a 11-es maga az éleslátás, a gyors helyzetfelismerés és a kort meghaladó szellemiség.


11 szám életútja:
Ez az első mesterszám. Mestertanuló vagy, idealista, aki mindig az igazságot keresi. Kész vagy a tanításra, oktatásra. Sokan igénylik és elfogadják véleményedet. Fanatizmusod olykor viszont fárasztóan hat környezetedre. Légy türelmesebb, próbáld jobban megérteni őket, ha azt akarod, hogy kapcsolataid tartósak legyenek. Kitűnően tudsz hatni az emberekre. Életben tudod tartani mások álmait és reményeit, ezért fontos vagy környezeted számára.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat