Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szabolcs naplója


Fifika [77434 AL], gazdája Szabolcs
Sziasztok ti ott….

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/77434
Sziasztok ti ott….

Gondoltam írok ide én itt. Elég régen írtam, de hát nem bírtam. Ha az írás agymunka, akkor lehet lázas, mint az izom ? Nem hiszem. A pillanatnyi kedv határozza meg minden olyan cselekedetünket, amire a muszáj nem süti rá bélyegét. Igen. Szoktuk is mondani a muszáj nagy úr. Úr…sosem hölgy. Érdekes itt nem tiltakoztak még a feministák.
Vannak napok mikor nem tudunk a földön járni. Vagy 1.5 méterrel a föld felett lebegünk, vagy csak kúszunk mászunk a feladatok által ránk mért nyomasztó mindennapok forgatagában. Pedig olyan kevés elég a pillanatnyi boldogsághoz. Egy telefon, egy hang, egy sms, egy levél, egy gondolat. És mégis olyan nehéz megtalálni ezt a pillanatot. Ha megvan görcsösen kapaszkodunk belé, mint ha ki akarnánk szorítani belőle a szuszt is. Többes számot használtam, de ez az én külön bejáratú véleményem. Önző módon saját magamból indulok ki, és saját magamhoz is térek vissza.
6almasnak, vagy 2ségbeesettnek érezhetem magam. Ezek váltakoznak olyan gyakorisággal, hogy azt periodikusnak nem nevezhetem ugyan, de mindenképp számottevő az előfordulás a fejben.
Nem érdemes jónak lenni. A világ is rossz. Erre tanítanak, akik közel kerültek hozzám. Na ez nem pontos így. Próbálnak tanítani. Nehéz dolguk van, és szükségük lesz a türelmük olyan fokú kihasználására, amit csak igencsak szélsőséges esetben vetnének latba.
Édesanyám a megmondhatója, hogy értetlen vagyok. Néha dacos, és van hogy nyűgös.
Sokszor elhangzott az a mondat amit poénként szoktam elsütni, pedig igaz rám.
- Édes fiam legyen eszed.. - hangzik a kérés, amire megy is a válasz rögtön:
- Azért sem.
Hát mi ez ha nem dac ? Értetlenségem középpontjában az emberi hülyeség áll általában. Szédületes mértékkel feszegeti az emberiség a hülyeség fogalmát. Minden kórban más, és mást jelzőztek le ilyen módon. Homo idiotizmata lett a homo sapiens. Elrontja, ami működik, és sok esetben a javításra sem képes, bár nem is akarja.
Nincs érintetlen már e földön. Mindent megmérgezünk, és mindent elpusztítunk. Teleszemeteljük a világunkat, sőt már az űrünket is. Nem vagyok én zöld aktivista. El sem várom bárki az legyen. De vigyázhatnánk amink van, hogy lehessen majd az amink lesz.
Nem akarunk semmit csak minden ami van. Igaza van e dalszövegnek miben szerepelt.
Minden, mindenség…..na nem ! A mindenhatót kihagyhatom a felsorolásból. Az emberré válás nem éppen rög nélküli útján ezt a csillapíthatatlan vágyat kódolta bele génjeinkbe az evulució. Hogy nem mindenkibe ? Lehetséges. Ők cserébe megkapták a rossz érzést. Tessék !
Ha megnyerte had vigye.

Hmm…picit nincs kedvem dolgozni, mindjárt feleslegesen jártatom az agyam. Hogy nem feleslegesen ? Szerintem se, de ezt most nem fogom bevallani.

Majd 1X erre…
..By Fifika..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat