Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szabolcs naplója


Fifika [77434 AL], gazdája Szabolcs
2007-03-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/77434
2007-03-29

Semmi..

Semmiség róla írni, beszélni. Fogjuk a semmit, kicsit megszeretgetjük, és papírra vetjük. Egy üres oldalt kapunk amin semmi sem fog látszani.
Mi a semmi ? A semmi egy olyan valami, aminek nincs eleje, nincs vége és középen is csak ugyanaz van mint a két végén. Semmi. Megfoghatatlan. Olyan semmilyen.
Poénosan már megfogalmazták:
„- Mi van öreg ? Semmi ? Hát a semmi nem van, az nincsen…” by Besenyő Pista bácsi
Szóvalság a semmiség olyan valamiség ami nincsen. Ha nincsen minek róla beszélni ?
Kommunikációnk nagyon is aktív szava lett. Valaki valamit mond, félhangosan, lehet magának, vagy csak jelzés értékűen, hogy ő beszél, és az adott témáról van véleménye. De ha visszakérdezünk, ezt a választ kapjuk. Ááá semmi.
Na ez a nem semmi. Én is használom. Hogy lehet a semmit használni ? Sehogyan sem. Megfoghatatlan, és megmagyarázhatatlan, de nem paranormális tevékenység eredménye.
Szóval nincs olyan, hogy semmiség. Nincs olyan hogy semmi. Mindig van valami. Valami, ok, okozat, és mindaz amit okozhat. De túl egyszerű kimondani a frankót. Inkább rávezetjük a másikat. Ez az úgy beszélünk róla hogy nem mondjuk ki, de úgy mikor kimondtuk roppant elégedettek vagyunk, hogy feladtuk a leckét. Ha a partner veszi a leckét, na az se semmi.
Semmibe meredő tekintetek, na ez is valami. Csak a távolság meghatározhatatlan mértékegysége miatt tűnik semminek a valami.
Jose Silva agykontrol könyvén hamar elbuktam. Gondoljak a semmire, és üresítsem ki az agyam. Na én hiába cuccoltam ki mindent a fejemből semmire nem lehet gondolni. Aki erről meg tud győzni, az a humanoid vagy tud szuggerálni, vagy olyan észérvei vannak amikre nem tudok reagálni, csak beleegyezően.

Szóvalság fel van dobva a labda…
Meglátjuk győzike…

By Fifika



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat