Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szabolcs naplója


Fifika [77434 AL], gazdája Szabolcs
2006-04-02.piros

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/77434
2006-04-02.piros

...talán tényleg alakulok. Talán van értelme ennek az egésznek, mit életnek neveztek el.
Ha jól gondolom, elsiklottam eddig mindaz mellett, ami érdekessé, széppé, és boldogabbá tudná tenni, azt a pár percet, órát, napot, évet mit a jelenlegi létformámban megszemélyesítek.
Az élet minden apró rezdülését észreveszem. Néha túl sokat látok, sokat hallok, és sok olyan dolgot rakok össze magamban, amik egyrészt nem rám tartoznak, vagy még nem ott tart a cselekmény, hogy azt megérthetném. Minden, mi környezetemben történik, vagy velem, kivált egyfajta reakciót, amit nem biztos, hogy minden esetben boncolgatni kellene magamban. Képtelen vagyok sodródni az eseményekkel, "csak úgy" beleélni a világba. Véleményem van, érzéseim vannak, és sajnos kétségeim is. Nem esem kétségbe, mert kettőbe se férnék bele. És mégis. Félelemtől ittasan vágok bele mindenbe, és ez a félelem egész lesz a gondolati síkon történő túlgondozástól. Körülményes vagyok, és a körülmények amik nem tudnak zavarni. Igyekszem talpra esni, ha nem sikerül, akkor gyorsan talpra állni. Nem emelem fel a hangom, de ha megteszem az mindenkiből a megrökönyödés érzését váltja ki. Nyugodtnak látszom olyan helyzetekben, amikor sík idegesnek illene lennem. Belül őrlődöm, és telítődöm szépen lassan, mint vödör a csöpögő csap alatt. Ha megellik minden vizes lesz a környezetemben. Van a pozitív gondolkozásról szóló passzus, mit nem tudok elfelejteni.
A holnap mindig jobb, szebb, mindig jobbat, szebbet hoz. Nem mindig tudok azonosulni vele.
Magamba szálltam, és a sötétség mi fogadott, teljesen összezavart. Sokan próbálnak terelni az általuk helyesnek tartott útra. Gombostűvel böködik ezt a sötétséget rejtő burkot, mi körbevesz. Apró kicsi kis pontokként tőr be a fény. Nem hogy vakít, de még szokatlan is.
Nyíljak meg... Mutassam meg érzéseimet, tárjam fel gondolataimat...
Félek ha megnyílok kiesem a nyíláson. Ha nem lesz ki elkapjon akkor az adott pillanatban, akkor maradok a földön ?
Nem várok választ. Lehet nincs is. Lehet nem is másnak kellene ezt megválaszolni. Lehet, hogy ez az utóbbi lehet nem is lehet hanem biztos.
Az élet körülöttem egy nagy színjáték. Se színész nem vagyok benne, se statiszta. Hogy csak néző legyek azt nem hagyják. Néha a rendezőt tökön tudnám rúgni.. a producert meg elzavarni.. ööö... szóval messze.
Nos süt a nap. Jön a tavasz. Jöhet bárki, ki ha ide ér és közel engedem, már nem is bárki, hanem a VALAKI lesz...
Ez a fő irányelv most.....
Uff én írtam..

..By Fifika..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat